EĞİTİM İŞ; "BU MAĞDURİYETİN HESABINI VERİN"

Eğitim İş Denizli Şubesi Merkezefendi ilçesinde bazı okul türlerinde öğretmen maaşlarının yatmamış olmasına tepki gösterdi. Şube Sekreteri Zeki Erol mağduriyetlerin giderilmesini istedi.

  • 16 Aralık 2020 - 17:28
  • Son Güncelleme : 25 Ekim 2022 - 13:16

Denizli'nin Merkezefendi İlçesinde bazı okul türlerinde öğretmen maaşları gecikmeli yattı. Yetkililerden alınan bilgiye göre 'teknik' aksaklık yaşandığı öğrenildi.

Eğitim İş Denizli Şube Sekreteri Zeki Erol açıklama yaparak yetkililerden mantık bir açıklama ve mağduriyetin giderilmesini istediklerini söyledi.

"GECİKME ÖĞRETMENLERİ MAĞDUR ETTİ"

Erol açıklamasında "2020 yılında bu teknoloji çağında “teknik” sebeplerle öğretmenlerin maaşları ödenmemiştir. Vergisini, daha maaşını almadan peşin ödeyen öğretmenlerimiz mağdur edilmiştir. Kredi borcu ve kredi kartı borcu ödemesi olan, ayın 15’inde alacağı maaşla ödemelerini yapmayı planlayan öğretmenlerimiz mağdur edilmiştir" ifadelerine yer verdi.

Mantıklı bir açıklama beklediklerini belirten Erol "Bu mağduriyete sebep olanlar mantıklı bir açıklama yapmalı ve öğretmenlerimizin mağduriyetlerini gidermelidir" dedi.