DJ AKADEMİSİ DENİZLİ'DEN DÜNYA'YA AÇILDI

  • 28 Temmuz 2020 - 23:18
  • Son Güncelleme : 25 Ekim 2022 - 13:16

Denizli’de Merkezefendi ilçesine bağlı Altıntop mahallesinde DJ ve prodüksiyon eğitimleri veren Veli Uygun, bir ilke daha imza attı ve adını uluslar arası platformlara taşıdı. PioneerDJ Türkiye Distribütörü'nde yer alarak Denizli'den uluslar arası platforma geçiş yapan Dj Akademi, 3 yıldır başarısına başarı katmaya devam ediyor.

Konuyla ilgili Haberci Kuş'a değerlendirmede bulunan Dj Veliaht (Veli Uygun); "Herkesin kendi içindeki, tutkuyu bulması için insanları müziği ve işimizi tanıttık onlara uzun vadede hedefler koyup bu hedeflerde yol arkadaşı olduk gün geçtikçe büyük bir aile olduk yeni oyuncağına kavuşan bir çocuk edasında yeni tarzlarda heyecanımızı hep taze tuttuk " dedi.

Açıklamasının devamında Uygun;Tam 3 yıl önce başlayan bir serüvenimiz var. Vermiş olduğumuz eğitim ve bunu yaparken kullandığımız programı bir kitap haline getirdik çatısı altında olduğumuz djprotools.com (PioneerDJ Türkiye Distribütörü)’dan sonra vermiş olduğumuz eğitim ve sertifikalar ile linkte gördüğünüz gibi global sitede yerimizi almayı başardık. Türkiye’de bu çatı altında tam 16 Academy arasında bu listede yer alan 3 academy’den biri olarak DJ’S ACADEMY DENİZLİ olarak ülkemiz ve şehrimiz adına gururunu yaşamaktan onur duyuyoruz sadece eğitim değil PROJE - SATIŞ - SERVİS - KURULUM olarak’da büyük işlere imza atmaya devam ediyoruz çok yakın bir sürede Çamlık’da açılacak olan (CEMİL - CEMİL CANLI - YÜKSEK RAKIM - VİCTORY CLUB) 4 katlı Bir Eğlence Merkezi’nin de SES&IŞIK sisteminin projesiyle bizi daha yakından görebileceksiniz. Aynı zamanda Müzik Direktörlüğünü üstlendiğimiz mekan her zevk ve tarza hitap edecek. Emin olun sizi alışılmışın dışında kaliteli bir müzik ve hizmet bekliyor olacak. Bunun yanında POWERAPP’de Djweliaht olarak düzenli Podcast yayınlarımıza devam ediyoruz; Linkten eğitimlerimizin bir çoğunu ve ürün tanıtımları için bir YouTube kanalı açtık. Buradan da bizi takip edebilir eğitim ve kursiyerlerimizi tanıyabilirsiniz. Youtube kanalımızdan hepsi daha fazlası için bize ulaşabilir misafirimiz olabilirsiniz" sözlerine yer verdi.