DERİCİ: ŞIMARIK ÇOCUK LAFLARINI KABUL ETMİYORUM!

Memleket Partisi Denizli İl Başkanı Erhan Derici, Denizli Gazeteciler Cemiyeti’nde düzenlediği basın toplantısıyla son günlerde Memleket Partisi Denizli örgütünde artan istifalara yönelik açıklamalarda bulundu.

  • 07 Kasım 2022 - 21:06
  • Son Güncelleme : 07 Kasım 2022 - 21:09

Başkan Derici yapmış olduğu basın toplantısında kendisine yönelik yapılan eleştirilere karşı cevap hakkını kullanarak yapılan eleştirilerin hiç birini kabul etmedi. Özellikle istifasını veren Pamukkale İlçe Başkanının kendisiyle ilgili “şımarık çocuk” sözlerine yönelik konuşan Derici; “Açıklamam ilk olarak Pamukkale eski ilçe başkanının istifası üzerine yaptığı basın açıklamasıyla ilgili bir söylemine cevap vererek başlamak istiyorum. Benim için kullandığı şımarık zengin çocuğu cümlesinin bırakın bir cümlesini tek bir harfi bile bana yakışmaz. Şımarık çocuk dediği kişi evli, 40 yaşında, 2 çocuk babası, yaklaşık 20 senedir ailesinin sahip olduğu şirketi yöneten bir yüksek mühendistir. Beni şımarıklıkla suçlamak tek kelimeyle hadsizliktir” dedi. 

Kendisine yöneltilen suçlamaları kabul etmeyen Erhan Derici, Haberci Kuş’tan Mehmet Özden’in kendisine yönelttiği “İstifaların ardından sebep gösterilen kişi sizsiniz. Kendinize hiçbir eleştiriniz yok mu?” sorusuna ise soruya teşekkür ederek şu cevabı verdi: 

Bu soruyu sorduğunuz için çok teşekkür ederim. Elbette bizimde kusurlarımız ve hatalarımız olmuştur. Ama istifasını veren arkadaşlarımızdan hiç biri istifasının öncesinden beni arayarak bizlerin şu sorunları vardır dememiştir. Bizlerle sorunları ya da hataları konuşacak bir zaman ayırmamışlardır.