DENİZLİ'YE ACI HABER GELDİ ŞEHİDİMİZ VAR

İdlib'de Bahar Kalkanı Harekatı devam ederken Denizli'ye 1 şehit haberi daha geldi. İdlib'de şehit düşen Uzman Onbaşı Armağan Akman'ın Denizli'deki ailesine haber verildi

  • 04 Mart 2020 - 11:20
  • Son Güncelleme : 25 Ekim 2022 - 13:16

İdlib'deki hain saldırının ardından Denizlili Halil Çankanya şehit düşmüştü. 36 şehit haberi gelen bölgeden Denizli'ye bir ateş daha düştü. 

İdlib'de başlatılan Bahar Kalkanı Harekatı'nda şehit düşen Uzman Onbaşı Armağan Akman'ın Denizli'nin Pamukkale ilçesi Aktepe Mahallesi'nde yaşayan ailesine acı haberi verildi. 23 yaşındaki Armağan Akman'ın bekar olduğu öğrenildi.

CENAZE PROGRAMI BELLİ OLDU

Şehit Uzman Onbaşı Armağan Akman'ın cenazesi bugün öğleden sonra Çardak Havalimanı'na getirilmesi bekleniyor. Denizli'de yarın öğle namazına mütakip Müftü Ahmet Hulusi Efendi Camii’nde cenaze namazı kılınacak olan Şehit Armağan Akman, Asri Mezarlık Şehitliği’nde son yolculuğuna uğurlanacak.

ÇARDAK'TA CENAZE ARACI BEKLİYOR

Şehidin cenazesinin Çardak havalimanı'ndan Denizli'ye getirilmesi için Çardak ilçesi meydanında cenaze nakil aracı hazır bekletiliyor. Çardak halkının ise şehidini karşılamak için hazırlık yaptığı öğrenildi.