DENİZLİSPOR'DAN KORONA AÇIKLAMASI

Yukatel Denizlispor koronavirüs açıklaması yaparak “önce sağlık” vurgusu yaptı.

  • 26 Mart 2020 - 11:27
  • Son Güncelleme : 25 Ekim 2022 - 13:16

Yukatel Denizlispor tüm dünyanın mücadele ettiği koronavirüs salgınıyla ilgili yazılı açıklama yaptı. Açıklamada Tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de koronavirüse karşı büyük bir mücadele verilmektedir. Yukatel Denizlispor Kulübü olarak, ‘Önce sağlık’ şiarımız ilk günden beri devam etmektedir. Koronavirüs ile mücadele kapsamında şu ana kadar aldığımız tüm tedbirleri sürdürmekte olup, devlet yetkililerinin aldığı kararlar doğrultusunda tedbirlerimiz arttırılmaktadır” denildi.

“Tesislere giriş çıkış yasaklandı, futbolcular evlerinde çalışıyor”

Açıklamanın devamında “Hastalıkla mücadele kapsamında Haluk Ulusoy Tesisleri’nde asgari düzeyde personelin görevlendirilmesi, geri kalanının izine ayrılması kararlaştırılmıştır. Görev alan personelin en sıhhi şartlarda çalışması için gerekli önlemler alınmış olup, kendileri her konuda bilgilendirilmiştir. Tesislerimize çalışanlar dışında girişler yasaklanmıştır. Futbolcularımız da teknik heyetin raporu doğrultusunda çalışmalarını evlerinde sürdürmektedirler” bilgileri kamuoyu ile paylaşıldı.

“Tesislerimizde gerekli önlemleri aldık”

Ayrıca Kulüp Başkanı Ali Çetin koronavirüs ile mücadelede devlet yetkililerinin aldığı kararlara tüm kesimlerin harfiyen uymak zorunda olduğunu belirterek, “Çok kritik günlerden geçmekteyiz. Yukatel Denizlispor Kulübü olarak spordan önce insan sağlığı bizim için daha önemli. Evdekal çağrısına biz de kulüp olarak mümkün olduğu kadar riayet etmek istiyoruz. Bu sebeple tesislerimizde gerekli önlemleri aldık. Bu dönemde tesislerde işler aksamayacak şekilde asgari personel görev alacak. Oyuncularımız da evlerinde çalışmalarını sürdürecek. Bu zorlu günleri hep birlikte, karar vericilerin çağrılarına uyarak atlatacağımıza inancımız tam. Lütfen evde kalmaya devam edelim” dedi.