DENİZLİSPOR'DA FUTBOLCULAR FİFA'YA ŞİKAYETE GİTTİ

Denizlispor’da Kayseri yenilgisinin ardından kazan kaynamaya devam ediyor. Yeşil siyahlılarda Recep Niyaz’ın açıklamalarının ardından Neven Subotic, Pantilimon, Dossevi, Tiago Lopes ve Liesman’ın kulübü FIFA’ya şikayet ettiği öğrenildi. Konu hakkında kulüpten resmi bir açıklama yapılmadı.

  • 07 Ocak 2021 - 18:53
  • Son Güncelleme : 25 Ekim 2022 - 13:16

Süper Lig’de uzun süreli kötü gidişatın ardından Yalçın Koşukavak ile çıktığı ilk 2 maçı kazandıktan sonra umut veren Yukatel Denizlispor, sahasında düşme hattındaki rakipleri Ankaragücü ve Kayserispor’a kaybetti. Üst üste alınan iki iç saha yenilgisinin ardından Horoz’da çalkantılı süreç de başladı. Kayseri maçının ardından Recep Niyaz’ın haber sitemizde de yer alan saha dışı sorun açıklamasının ardından taraftar yönetimi istifaya çağırmıştı. Başkan Ali Çetin, istifa etmeyeceğini açıkladıktan sonra yönetim kurulu tarafından istifası istenilen Başkan Yardımcısı Taner Atilla, istifa ettiğini açıklamıştı.

FUTBOLCULAR FIFA’YA GİTTİ

Bir süredir futbolculara olan ödemeler konusunda sıkıntının yaşandığı Denizlispor’da kaleci Pantilimon, sağ bek Tiago Lopes, stoper Neven Subotic, stoper-sağ bek Liesman ve kanat oyuncusu Dossevi, kulübü FIFA’ya şikayet etti. Konu hakkında kulüpten resmi açıklama gelmedi.