DENİZLİSPOR TRABZON'DA ŞOV YAPTI

Denizlispor, Trabzonspor deplasmanında geriye düştüğü maçta Trabzonspor’u 2-1 mağlup ederek muhteşem bir galibiyet aldı.

  • 16 Aralık 2019 - 19:57
  • Son Güncelleme : 25 Ekim 2022 - 13:16

21.dakikada Oğuz Yılmaz’ın talihsiz ters vuruşu ile ilk yarıyı 1-0 mağlup kapatan yeşil siyahlılar, ikinci yarıda 59 ve 82.dakikada Hugo Rodallega’nın golleriyle altın değerinde 3 puan aldı. Horozlar, ligin 15. Haftasında bu galibiyetle puanını 21’e yükseltip 9.sıraya yükseldi. Yeşil siyahlılar maç sonu büyük sevinç yaşadı. 2 golü de atarak eski takımını deviren Rodallega attığı gollerden sonra sevinç yaşamadı. Kaleci Adam Stachowiak yine kalesinde kurtarışlarıyla devleşti. Yeşil siyahlı yönetim ve taraftarlar da takımına deplasmanda destek verdi.

İLK YARIDA TEK GOL GELDİ

Denizlispor maça başladı. Horozların ilk yarı boyunca Rodallega, Barrow ve Mustafa Yumlu ile gol girişimi oldu ancak sonuç alamadı. Ev sahibi ekip ilk yarı daha baskın ve atak oynadı. 8.dakikada Yusuf’un şutunu kaleci Stachowiak çıkardı. 9’da Aissati’nin pasıyla buluşan Rodallega şutunu kaleci Uğurcan çıkardı. 14’de Sosa’nın vuruşu kaleci Stachowiak’ta kaldı. 17’de Yusuf’un ortasına iyi yükselen John Obi Mikel’in kafa şutu dışarı çıktı. 20’de Pereira’nın ortasına Novak’ın kafa şutunu kaleci Stachowiak çıkardı. 21.dakikada Suturridge’nin ceza alanına ortasına Oğuz Yılmaz’ın ters vuruşu ağlarla buluştu: 1-0. 23’de Sosa’nın köşe atışında Novak’ın kafa şutu dışarı çıktı. 28’de Barrow’un ortasına iyi yükselen Mustafa Yumlu’nun kafa şutunu kaleci Uğurcan çıkardı. 35’de Sosa’nın pasıyla buluşan Sörloth topu Suturridge’ye indirdi. Suturridge’nin golünü VAR ofsayt gerekçesiyle iptal etti. İlk yarı Trabzonspor’un 1-0 üstünlüğü ile sona erdi.

DENİZLİSPOR İKİNCİ YARI COŞTU

48’de Rodealega’nın serbest atışında Oğuz’un ceza alanında vuruşu defansa çarpıp kornere çıktı. 50’de Yusuf’un ceza alanına girerek vurduğu şutu kaleci Stachowiak çıkardı. 59.dakikada İsmail Aissati’nin ortasını iyi takip eden Rodallega’nın kafa şutu ağlarla buluştu: 1-1. 66’da Rodallega’nın ceza sahası dışından şutu az farkla auta gitti. 74’de Ekuban ceza alanında kaleci Stachowiak ile karşı karşıya kaldı. Şutunda kaleci Stachowiak gole izin vermedi. 76’da Sörloth ceza alanına girerek sert vurdu top yan ağlarla kaldı. 82.dakikada Oscar’ın pasıyla ceza alanında buluşan Rodallega’nın vuruşu ağlarla buluştu: 2-1. Maç Denizlispor’un 2-1 üstünlüğü ile sona erdi.