DENİZLİLİ ŞAİR BU YÜKLE YAŞAYAMAM DİYEREK CANINA KIYDI

Denizlili genç şair Gökhan İnesi İstanbul’daki evinde yaşamına son verdi. 32 yaşındaki İnesi’n intihar notunda "bu yükle yaşayamam" dediği ve banka hesabında yüklü miktarda para bulunduğu iddia edildi.

  • 07 Haziran 2021 - 16:44
  • Son Güncelleme : 25 Ekim 2022 - 13:16

Bir süredir İstanbul’da yaşayan ve aslen Tavas’lı olan Gökhan İnesi’n 4 Haziran Cuma günü evinde asılı halde bulundu. İnesi’den haber alamayan yakınları evine gittiğinde cansız bedeniyle karşılaştı. 32 yaşında olan ve 2 adet şiir kitabı bulunan İnesi’nin intihar etmeden önce not bıraktığı öğrenildi. İnesi intihar notunda “Özür dilerim. Ben başaramadım, hakkınızı helal edin. Ben bu yükle yaşayamam” dedi.

İnesi’nin evine gelen ekipler cansız bedenini otopsi için Adli Tıp Kurumu’na kaldırılırken polis ekipleri de olayla ilgili inceleme başlattı. 32 yaşındaki Denizlili genç şairin banka hesabında yaklaşık 900 bin TL bulunduğu ve paranın kaynağı belirlenemediği iddia edildi. Polis ekiplerinin yaptığı incelemede cinayet şüphesi üzerinde de durdukları öğrenildi.

Cansız bedeni Denizli’nin Tavas ilçesine getirilen genç şair 6 Haziran Pazar günü Kızılcabölük Asri Mezarlığı’nda gözyaşlarıyla toprağa verildi. 32 yaşındaki gencin ölümü sevenlerini ve okurlarını yasa boğdu.