DENİZLİLİ ÖĞRENCİLERİNDEN BÜYÜK BAŞARI

Merkezefendi ilçesinde bulunan Albayrak Borsa İstanbul Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi Yiyecek İçecek Hizmetleri Alanı Öğrencileri Antalya’da yapılan GASTROANTALYA 2023 Uluslararası Gastronomi ve Mutfak Yıldızları Buluşması Yemek Yarışmasında büyük başarı elde ettiler.

  • 25 Kasım 2023 - 19:23
  • Son Güncelleme : 25 Kasım 2023 - 19:31

GASTRO ANTALYA; yiyecek içecek kültürünün gelişimi, sektörel gelişmelerin takip edilmesi ve aynı zamanda turizmin en önemli aktörleri olan aşçıları bir araya getiriyor. Antalya Cam Piramit’ te 15-18 Kasım tarihlerinde dördüncüsü düzenlenen etkinlik; 40’ dan fazla ülkeden 10000’in üzerinde katılımcıya ev sahipliği yapmıştır. Etkinlik kapsamında yapılan Yemek Yarışmasında ilimizi ve Merkezefendi ilçemizi temsil eden Albayrak Borsa İstanbul Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi Yiyecek İçecek Hizmetleri Alanı Öğrencileri çeşitli kategorilerde 4 Altın 7 Gümüş ve 10 Bronz madalya alarak büyük bir başarı elde ettiler.

Okul Müdürü Mehmet SÖKMEN; "Teknik Müdür Yardımcısı Şerife DEMİR, müdür yardımcıları, Yiyecek İçecek Hizmetleri Alanı öğretmenleri Ercan TURKAT, Ali Erdem ATLI, Asiye YAPINTI, Güngör DUYAR, Nesibe Nur ÖZCAN, Sergül İNCİ, Melahat Kılıç AYTEKİN, Fatma BÜYÜKKÖROĞLU, Hatice KARAKUZU ve yarışmaya katılan öğrencileri tebrik eder başarılarının devamını dileriz" dedi.