DENİZLİLİ İŞ ADAMI MEMLEKETİNDE 5 BİN MASKE DAĞITTI

Denizli’de inşaat firması sahibi olan iş adamı Musa Dural, Denizli’nin Baklan ilçesinde bugün 5000 adet maske dağıtımı gerçekleştirdi.

  • 22 Mayıs 2020 - 17:35
  • Son Güncelleme : 25 Ekim 2022 - 13:16

Denizlili iş adamı Musa Dural bugün Denizli'nin Baklan ilçesinde vatandaşlara maske dağıtımı gerçekleştirdi. 5 bin adet maske dağıtımı gerçekleştiren iş adamı tedbirlerle geçirilecek olan bir bayram vurgusu yaptı.

Baklan ilçesi, Çataloba, Boğaziçi, Dağal, Konak, Hadım mahallelerinde ve Baklan merkezinde bayram öncesi vatandaşlarla bir araya gelen iş adamı Dural, toplamda 5 bin adet maske dağıtarak vatandaşların bayramını kutladı. Dural; "Sağlığı ve tedbirleri çerçevesinde 5000 adet maskeyi DURAL İNŞAAT olarak vatandaşlarımıza ulaştırdık. Herkese tedbirli bir biçimde şeker tadında bir bayram diliyoruz" diyerek maske dağıttı.

Musa Dural, memleketi Baklan'da olmanın mutluluğunu yaşadığını kaydetti. Dura; "Memleketim baklanda maske dağıtımı gerçekleştiriyoruz. Bir Baklanlı olarak Baklan'a bir faydamın dokunması benim için son derece önemli" dedi.

Baklan'da maske dağıtmadığımız hane kalmaması en büyük temennimiz diyen Dural; "İnşallah yakın süreçte de bu pandemi krizini atlatacak yine baklanda kahvelerde sohbetler edeceğiz" diyerek tüm hemşehrilerinin bayramını kutladı.