DENİZLİLİ GENÇ SOLİST KLİBİ VE ŞARKISIYLA HAYRAN BIRAKTI

Hayatını müziğe adayan genç ve güzel sanatçı Çisem, müzik hayatına “Vazgeçtim” isimli şarkısıyla bomba gibi giriş yaptı. Klibiyle kısa sürede ciddi bir izlenme oranı yakalayan genç sanatçı müziksevenlerden tam puan almayı başardı.

  • 01 Temmuz 2022 - 14:21
  • Son Güncelleme : 25 Ekim 2022 - 13:16

1994 Denizli’de doğan Çisem, müzik serüvenine emin adımlarla ilerleyen yetenekli sanatçılardan birisi. Denizli Güzel Sanatlar Lisesi’nde okuyarak eğitim hayatına başlayan genç şarkıcı, Üniversiteyi ise Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Müzik Öğretmenliği Bölümünde tamamladı. Mezun olduktan sonra 6 yıl müzik öğretmenliği yapan Çisem, hayali olan sahneleri de hiçbir zaman bırakmadı. 


Tefli Meyhane, Holly Stone, Leman Kültür gibi Denizli’nin en gözde yerlerinde sahne alan sanatçı müzik serüvenine ‘Vazgeçtim’ isimli parçasıyla devam etti. Kenan Kar’ın aranjörlüğünde şarkısını seçen ve adeta şarkıyı duyar duymaz benimseyen genç sanatçı, Söz ve bestesi Süleyman Leylek’e ait olan Vazgeçtim şarkısına birde klip çekti. 


Haberci Kuş’tan Mehmet Özden’e verdiği röportajında duygularını dile getiren Çisem; “Müzik sektöründe ki çalışmalarımı geniş bir kitleye ulaştırmak gelecek hayallerimden birisiydi. Buna da ilk adımımı atmış bulunuyorum. Çalışmalarım hala devam ediyor ve edecek. Müzik yolculuğundaki en büyük hedefim şu an ki güncel dinleyicilerimle de beraber yıllarca bu sektörde kalarak yeni nesil dinleyicilere de ulaşabilmek olacak” dedi.


Kendisini destekleyen ve yalnız bırakmayan herkese teşekkür eden genç müzisyen; “Öncelikle beni bu yolda yalnız bırakmayan, inanan ve destekleyen herkese çok teşekkür ediyorum. Bundan sonra ki çalışmalarım da son hızıyla devam edecek. Yürüdüğüm bu yolda sizlerin de desteği ile daha iyi yerlere geleceğime inanıyorum. Hepinize sevgilerimi sunuyorum” dedi.