DENİZLİ'DE ULAŞIMA KAR ENGELİ

Denizli’de gece saatlerinde başlayan kar yağışı sonrası sabah saatlerinde karayolları tıkandı. Antalya karayolunda Cankurtaran karla kapanırken yol trafiğe kapatıldı. Ankara karayolunda ise kar yağışı sonrası uzun kuyruklar oluştu. İzmir karayolu ise bir süre trafiğe kapalı kaldı.

  • 25 Ocak 2022 - 10:01
  • Son Güncelleme : 25 Ekim 2022 - 13:16

Gece saatlerinden sonra kar yağışı kent genelinde etkili oldu. Bütün ilçelerde başlayan kar yağışı sonrası tüm Denizli beyaza büründü. Yoğun kar yağışı sonrası şehir trafiği de nasibini aldı. Belediyeler yol açma çalışmaları hızla devam ederken karın kesintisiz devam ediyor olması işleri zorlaştırmaya devam ediyor.

İZMİR YOLU KAPALI

Yağış sonrası sabah saatlerinde İzmir karayolunda araçlar yolda kaldı. Özellikle çevre yolu Kavşağı sonrasında trafik tıkandı ve ekipler tarafından kapatıldı.

ANKARA YOLUNDA TRAFİK ÇİLEYE DÖNDÜ

İşçi servisi yoğunluğun en üst düzeyde olduğu Ankara karayolu ise adeta çileye dönüştü. Yolda kilometrelerce kuyruk oluşurken, ekipler yolu açmak için yoğun çaba harcıyor.

CANKURTARAN'DA ZİNCİRSİZ GEÇİŞE İZİN YOK

Kar yağışının en yoğun olduğu noktalardan birisi de Cankurtaran oldu. Karla kaplı Antalya yolu sürücülere geçit vermedi. Polis, zincirsiz araç geçişine izin vermezken yol kısım kısım trafiğe kapatıldı. Öte yandan şehir merkezinde ise otobüslerin sabah saatlerinde çalışmadığı öğrenildi.