DENİZLİ'DE MASAJ SALONLARI TEKRAR AÇILDI

Denizli'de masaj salonları ve spa merkezleri 3 aylık kapalı günlerin ardından tekrar açıldılar.

  • 06 Haziran 2020 - 13:42
  • Son Güncelleme : 25 Ekim 2022 - 13:16

Türkiye'de görülen ilk koronavirüs vakasının ardından alınan sıkı tedbirlerle Türkiye tekrar normalleşme sürecine adım atıyor. İlk etapta açılan AVM, Kuaför ve Berberlerin ardından şimdi masaj salonları da kapılarını açtı ama sıkı tedbirler altında...

3 aydır kapalı olan işletmecilerin ve çalışanların ise yüzü gülüyor. Tekrar açılan işletmelerde ise sıkı tedbirler uygulanmasına karar verildi. Kapı önünde bulunan dezenfektanları kullandıktan sonra içeriye giriş yapacak olan her müşterinin ateşi ölçülecek sonrasında ise maske verilecek. Salon kapasitesi kadar müşteri alabilecek olan salonlarda ise bekleme odaları kullanılmayacak müşterilere detox ve meyve suyu ikramı ise kaldırılacak.

Yeni normalleşme döneminde çalışanlar içinde sıkı tedbirler alındı. Tedbirlerin sıkı sıkıya tutulduğunu anlatan işletme sahibi Gül Eda Yıkılmaz; "Valilikten odamıza gelen onay ile Perşembe günü kapılarımızı açtık. Sağlık bakanlığının gönderdiği uyarılar işletmemizde poster şeklinde asıldı. Girişlerde dezenfektan veriyor, ateş ölçümü yapıyor ve maske veriyoruz. Tüm elemanlarımız sağlık kontrolünden geçti ve pandemi eğitimlerini aldı. Masaj yapılırkende maske ve eldiven kullanım şartımız var. Ve artık tek kullanımlık şampuanları müşterilerimize veriyoruz. 3 aylık kapalı kaldığımız sürecin ardından ciddi bir müşteri talebiyle karşı karşıyayız rezervasyon sistemiyle çalışıyor ve müşterilerin kalabalık halde gelmesinin önüne geçiyoruz. Bu zorlu süreci hep beraber atlatabilmek için tüm kuralları yerine getireceğiz" dedi.