DENİZLİ'DE LEVYELİ KAVGADA OLUK OLUK KAN AKTI

  • 07 Haziran 2020 - 14:09
  • Son Güncelleme : 25 Ekim 2022 - 13:16

Denizli'nin Pamukkale ilçesi Deliktaş Mahallesinde gerçekleşen kavgada, iddialara göre, geçtiğimiz aylarda aralarında kız alıp verme konusunda tartışma yaşanan ve bu yüzden mahkemelik oldukları öğrenilen 2 aile üyesi şahıslar sokak üzerinde karşı karşıya gelince olanlar oldu.

Tarafların karşılaşması ile sokak bir anda savaş alanına dönüştü. Güvenlik kameralarınında an ve an görüntülediği olayda, Selçuk K., ve 62 yaşındaki annesi Ümmü K., kaldırımda yürüdükleri esnada 09 PG 292 plakalı minibüs ile ilerleyen Serkan ve Volkan K. ile karşı karşıya geldi. Selçuk K., Serkan ve Volkan K.’nin durduğunu görünce minibüse doğru ilerleyerek konuşmak istedi. Sonrasında ise taraflar arasında hararetli bir tartışma başladı. Bu esnada İrfan K., isimli şahıs ise 20 FP 918 plakalı hafif ticari aracıyla olay yerine gelerek aracını Selçuk K.’nın üzerine sürünce kavganın fitili iyice ateşlendi. Ardından Serkan, Volkan ve İtfan K., ellerine geçirdikleri demir levyeler ile Selçuk K.’ya akıl almaz bir şekilde vurmaya başladılar. Selçuk K., aldığı ağır darbeler ile kanlar içinde kaldı. Duruma daha fazla öfkelenen Selçuk K., başına aldığı darbelere aldırmadan karşı tarafından üstüne yürüdü. Levyeleri bırakan 3 kişilik gurup ise bu defa Selçuk K.’yı yere yatırarak tekme ve yumruklarla bir süre daha darp etmeye devam etti. Anne Ümmü K., ise yaşanan bu kavgaya korku dolu gözlerle bakarken ayırmaya çalıştı ve bu esnada hafif şekilde yaralandı.

Kısa sürede alevlenen bu kavgayı çevredekilerin haber vermesi ile olay yerine gelen çok sayıda polis ekibi ayırdı ve gelen sağlık ekipleri olayda feci şekilde darp edilen Selçuk K., ile yaralanan anne Ümmü K.’ya olay yerinde yaptıkları ilk müdahalenin ardından ambulans ile hastaneye kaldırdı.

Tarafları ayırdıktan sonra durumu kontrol altına alan emniyet mensupları olaya karışan Serkan, Volkan ve İtfan K.’yı gözaltına alarak karakola götürdü.