ARSLAN VEFATININ 1. YILINDA ANILDI

Denizli siyasetinde herkesin kalbinde taht kurmayı başaran, 25, 26 ve 27. dönem CHP Denizli Milletvekili Kazım Arslan ölümünün 1. yılında sevenleri tarafından unutulmadı.

  • 07 Haziran 2020 - 15:14
  • Son Güncelleme : 25 Ekim 2022 - 13:16

Denizli'nin sevilen isimlerinden CHP Denizli Milletvekili merhum Kazım Arslan, ölümünün 1. yılında unutulmadı. Partililer ve sevenleri tarafından CHP Denizli il başkanlığında düzenlenen törenle anıldı ve ardından mezarlık ziyareti düzenlendi.

Siyasetçi, avukat ve işadamı kimliği ile Denizlililerin gönlünde taht kuran, siyasi hayatında sergilediği tutum ve beyefendiliğiyle bir çok kişiye örnek olan Kazım Arslan'ın ölümünün 1. yılında unutulmadı. Anma törenine kapsamında Denizli’ye gelen CHP Grup Başkanvekili Engin Özköç ilk olarak CHP İl Başkanlığı’nda partililer ile buluştu. İl Başkanlığı’ndaki buluşmaya CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Milletvekili Gülizar Biçer Karaca, CHP Denizli Milletvekili Teoman Sancar, CHP İl Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, CHP’li belediye başkanları katıldı. İl başkanlığında düzenlenen basın açıklamasının ardından anma töreni kapsamında merhum Milletvekili Kazım Arslan’ın mezarına gidildi.