DENİZLİ'DE KURULAN ÇETE, SAHTE GELİN İLE MİLYONLUK VURGUN YAPTI

Melisay Tosun sahte gelin iddiasıyla çıktığı programda ortaya çıkan bilgiler ve itiraflar sonrasında Türkiye gündemine oturdu. Denizli'de kurulan sahte çete Türkiye'nin gündemine oturdu. Denizli’de yaşadığı ve gerçek ismi Cemile olduğu öğrenilen Gül adındaki kadınla eşinin Türkiye’de onlarca kişiyi evlilik vaadiyle dolandıran çetenin başı olduğu iddia edildi.

  • 15 Ocak 2021 - 11:56
  • Son Güncelleme : 25 Ekim 2022 - 13:16

Türkiye sahte gelin Melisay Tosun'un yaptıklarını duydukça hayretler içerisinde kalıyor. Çocuk yaşta Denizli'de çetelerin ağına düşen Tosun, kendisine yöneltilen suçlamaların hiçbirini kabul etmeyerek direniyor.

Aralarında İzmir, İstanbul, Balıkesir, Afyon, Muş, Van, Sivas, Ağrı, Kars, Uşak gibi illerin de bulunduğu birçok ilde sahte evlilik yaparak birçok insanı dolandıran Melisay Tosun'un yaptıklarını duyanlar kulaklarına inanamıyor.

İTİRAF ETTİ

Günlerdir konuşulan sahte gelin skandalında bir gelişme daha yaşandı. Melisay, "3 yıldır insanları evlilik vaadiyle dolandırıyorum. Altınları eski eşim Emirhan saklıyor" itirafında bulundu.

Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme programı ile gündeme gelen sahte gelin Melisay ilk kez canlı yayına katıldı. Melisay, kendisine yönlendirilen suçlamalara ilişkin açıklamalarda bulundu. Aşık olduğu kişi tarafından bu duruma sürüklendiğini ifade eden Melisay, Denizli'de yaşayan Emirhan yüzünden bu yola sürüklendiğini itiraf etti.

MİLYONLUK VURGUN

Programın yayınlanmasının ardından gelen şikayetlerle çetenin 15’ten fazla ilde evlilik vaadiyle çok sayıda kişiyi 1 milyon 100 bini TL’yi bulan rakamlarla dolandırdığı ortaya çıktı. Çetenin aynı yöntemle Denizli’de de bir kişiyi 50 bin lira dolandırdığı öğrenildi.