DENİZLİ'DE KANLI GECE!

Denizli'nin Merkezefendi ilçesi İlbade Yeni Mahallesi’nde iki grup arasında çıkan kavgada kan aktı. Kavga sonucunda, Mustafa Dev isimli vatandaş kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.

  • 08 Mart 2021 - 02:09
  • Son Güncelleme : 25 Ekim 2022 - 13:16

Merkezefendi ilçesi İlbade Yeni Mahallesi’nde gerçekleşen korkunç olayda, aralarında husumet bulunan iki grup kıraathanede birbiriyle karşılaştı.

Çıkan sözlü tartışma sonrası olay yerinden ayrılan iki grup kısa süre sonra aynı noktaya silahlarıyla birlikte geldi. Tüfekler ve tabancalarla birbirlerini kurşun yağmuruna tutan gruplardan birinde bulunan Mustafa Dev isimli vatandaş ağır yaralandı. Kısa sürede olay yerinden ayrılan diğer grup ise kayıplara karıştı.

Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda polis ve sağlık ekibi intikal etti.

Olay yerine sevk edilen sağlık ekipleri ağır yaralanan Mustafa Dev’i hastaneye kaldırırken vuran şahısı ise arama çalışmasına başladı. Bu esnada doktorların tüm müdahalesine rağmen Dev, yaşama tutunamadı. Olaya karışan şahıslardan Fikret İ., Zeki T., Yaşar H., ve Hüseyin B. ise olaydan kısa süre sonra gözaltına alındı.

Cinayet zanlısı Yunus Emre T. ise cinayet silahı ile birlikte 20 AAR 029 plakalı otomobil ile kaçtı. Kısa süre sonra olay yerinin biraz uzağında vatandaşların tüfekle yürüyen bir şahıs ihbarı üzerine bölgeye sevk edilen Cinayet Büro Amirliği ekiplerince kıskıvrak yakalandı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

[caption id="attachment_44981" align="aligncenter" width="943"] Mustafa Dev[/caption]