DENİZLİ'DE FETÖ, PKK OPERASYONU

Denizli’de terör örgütlerine yönelik gerçekleştirilen operasyonlarda FETÖ/PDY’nin mahrem yapılanmasında faaliyet gösterilen 3 kişi yakalanırken 1 kişi tutuklandı. Ayrıca sosyal medyadan PKK propagandası yapan kesinleşmiş hapis cezaları bulunan 2 kişi yakalanırken 1 kişi tutuklandı.

  • 15 Şubat 2021 - 13:05
  • Son Güncelleme : 25 Ekim 2022 - 13:16

Denizli’de terör örgütlerine yönelik operasyonlar devam ediyor. 8-14 Şubat tarihleri arasında FETÖ/PDY terör örgütü ile ilgili olarak yürütülen soruşturmalar kapsamında; örgütün mahrem yapılanmasında faaliyet yürüten ve ankesörlü/büfe sabit hatlardan ardışık olarak arandığı tespit edilen şahıslara yönelik düzenlenen operasyonda  3 şüpheli şahıs yakalandı. Adli makamlara sevk edilen şüphelilerden 1 şüpheli şahıs tutuklandı.

Yine aynı tarihlerde PKK/KCK terör örgütü ile ilgili olarak yürütülen soruşturmalar kapsamında; Sosyal medya üzerinden terör örgütü  propagandası yapmak suçundan yakalama emri ile aranan şahıslara yönelik düzenlenen operasyonda, Denizli Cumhuriyet Başsavcılığınca 1 Yıl 6 ay kesinleşmiş hapis cezası ile aranan şahıs ile Denizli 2. Ağır Ceza Mahkemesince 1 yıl hapis cezası ile aranan bir şahıs olmak üzere toplam 2 şahıs yakalandı. Adli makamlara sevk edilen 1 şahıs tutuklandı.