DENİZLİ ÜLKÜ OCAKLARINDA BAYRAK DEĞİŞİMİ

Denizli Ülkü Ocakları’nda göreve geldiği 20 Ekim 2019 yılından bu yana hizmet veren Murat Aydınlı, düzenlenen devir teslim töreniyle görevi Özgür Solak’a devretti.

  • 10 Mart 2022 - 01:39
  • Son Güncelleme : 25 Ekim 2022 - 13:16

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı’nda  yaklaşık 2.5 yıl hizmet veren, ve görev süresi içerisinde Denizli Gençliğini daha ileri seviyeye getirebilmek amacıyla  yardım kampanyaları, uyuşturucu kullanımıyla mücadele, sokak hayvalarına yem bırakılması, konserler, kültürel faaliyetler gibi bir çok etkinliğe imza atan ve kamuoyunun takdirini kazanan Murat Aydınlı, düzenlenen devir teslim töreniyle görevi Özgür Solak’a devretti.

TÖRENE GENEL BAŞKAN YARDIMCILARI KATILDI

Ülkü Ocakları’nda düzenlenen devir-teslim törenine Ülkü Ocakları Genel Başkan Yardımcıları Deniz Gülalan ve Suat Uzun, Milliyetçi Hareket Partisi, (MHP) İl Başkan Yardımcısı Yasin Özpek, Türkiye Kamu Sen  İl Temsilcisi ve  Türk Eğitim Sen (TES) Şube Başkanı Emre Erdoğan, TÜRKAV Şube Başkanı Abdullah Beram ve çok sayıda Ülkücü katıldı. Törende konuşan Ülkü Ocakları Genel Başkan Yardımcısı Suat Uzun, “İl Başkanımız Murat Aydınlı’nın yaptığı hizmetlerden bizler memnunuz. Kendisinden Allah razı olsun. Göreve atanan Özgür Solak kardeşimize başarılar diliyorum. Allah yar ve yardımcısı olsun” dedi.  Konuşmalarun ardından devir-teslim töreni gerçekleştirildi.

İLKLERE İMZA ATTI

Ülkü Ocakları Genel Merkezi tarafından 20 Ekim 2019 tarihinde göreve atanan Murat Aydınlı, hizmet verdiği 2.5 yılda ilklere imza atarak taraflı tarafsız bir çok kesimin takdirini kazandı.  Düzenlediği  sosyal ve kültürel etkinliklerle kamuoyunun dikkatini çekti. Uyuşturucuyla mücadele kampanyasıyla Denizli’de özellikle gençler arasında her geçen gün artan uyuşturucu kullanımına işaret ederek toplumun tüm kesimlerini mücadeleye çağırdı.   Sokak hayvanlarına yem bırakma, kan bağışı kampanyası, çevrecilik milliyetçiliktir, bilgi yarışmaları, unutulmaya yüz tutmuş Türk milletine özgü çocuk oyunları,  ihtiyaç sahibi vatandaşlara Ramazan yardımı, robotik kodlama ve hobi atölyeleri, Acıpayam, Bozkurt ve Çardak’ta yaşanan depremde mağdur olan vatandaşlara yardım organizasyonu, hareketin tarihi kitabının yayınlanması, Denizli’de tarihi yapıların resterasyonun yapılması, gençlerin kötü alışkanlarıklardan uzak tutulması amacıyla çeşitli branşlarda spor müsabakaları, Her Cuma sabah namazının ardından vatandaşlara ve cami cemaatine çorba ikramı, SMA Hastalarına destek kampanyaları, İlçe tanıtım belgeselleri, gibi daha birçok  hizmetlere imza attı.