DENİZLİ İÇİN HAVA TAHMİNLERİ DEĞİŞTİ

Meteoroloji Denizli için 16 Şubat 2021 Salı günü hava tahmin raporunu yayınladı. Denizli’de dün şehir merkezine hafif kar yağışı etkili olurken bugün ise kar Denizli’nin yüksek kesimlerinde etkisini gösteriyor. Kar, şehir merkezinde öğleden sonra hafif şekilde etkili olması tahmin ediliyor. Meteoroloji Çarşamba günü kar yağışı tahmini değiştirdi.

  • 16 Şubat 2021 - 11:08
  • Son Güncelleme : 25 Ekim 2022 - 13:16

Denizlililer bugün buz gibi bir havaya uyandılar. Dün şehir merkezinde hafif şekilde etkisini gösteren kar yağışı bugün öğleden sonrada merkezde hafif şekilde etkili olması bekleniyor. İlçelerde ise yoğun bir şekilde etkili olması etkili olması beklenen kar yağışı bugünden itibaren Denizli’yi terk ediyor.

Bugün sıcaklık ise 3 dereceye kadar geriledi.

Meteoroloji Çarşamba günü kar yağışı tahmini değiştirdi. Çok bulutlu bir hava etkili olması bekleniyor.

DENİZLİ İÇİN FIRTINA UYARISI

Denizli’de 2 gün boyunca saatteki hızı 80 kilometreyi bulan fırtına etkili olacak. Meteoroloji verilerine göre gece yarısından sonra başlaması beklenen fırtınanın 17 Şubat Çarşamba günü gece yarısına kadar devam etmesi bekleniyor. Denizlilileri Perşembe7  derecelik sıcaklık bekliyor. Gece ise sıcaklık eksi 4 dereceye iniyor. Kar yağışı yok. Meteoroloji yetkilileri buzlanma ve don olaylarına karşı tedbirli olunması uyarısı yaptı.

Cuma gününden itibaren yeniden yükselişe geçen sıcaklık ancak 9 derecelere kadar yükselirken, Cumartesi günü sıcaklık 9 derece olurken parçalı bulutlu-güneşli hava şehre hakim olacak.