DENİZLİ FIRINCILAR ODASI BAŞKANINDAN AÇIKLAMA

Sokağa çıkma yasağının ardından vatandaşların yaşadığı ekmek tedirginliği için Denizli Fırıncılar Odası'ndan açıklama geldi. Açıklamada ekmek üretiminde sıkıntı yaşanmayacağı ve dağıtım araçları ile Mahallelere, sokaklara ve caddelere ulaştırılacağı belirtildi.

  • 10 Nisan 2020 - 23:22
  • Son Güncelleme : 25 Ekim 2022 - 13:16

İçişleri Bakanlığı tarafından 31 şehirde 48 saat boyunca sokağa çıkma yasağı ilan edildiği açıklandı. Bu açıklamanın ardından vatandaşlar marketlere, fırınlara ve benzinliklere akın etti. Vatandaşlar ihtiyaçlarını alabilmek için sokaklarda uzun kuyruklar oluşturdu.

Vatandaşlarda panik durumunun oluşmasıyla birlikte Denizli Fırıncılar Odası Başkanı Bekir Karadaban’dan açıklama geldi. Başkan Karadaban 48 saatlik sokağa çıkma yasağı süresince Denizli’de vatandaşların ekmek sıkıntısı yaşamayacaklarını belirterek; “Vatandaşlarımız hiçbir şekilde endişe etmesin. Kimseyi ekmeksiz bırakmayacağız. Fırınlar ve unlu mamüller açık. Aynı zamanda ekmek dağıtım araçlarımız bu süreçte hizmete girecek. Mahallelere, sokaklara ve caddelere bu dağıtım araçlarıyla ekmek dağıtım ve satışı yapacaktır. Ülke genelinde uygulanan genelge Denizli’de de eksiksiz uygulanacaktır” dedi.