DENİZLİ EĞİTİM İŞ’TEN DAYANIŞMA YEMEĞİ

Denizli Eğitim İş Şubesi dayanışma yemeği düzenledi. Dayanışma yemeği yoğun katılımla gerçekleşti.

  • 18 Aralık 2022 - 20:52
  • Son Güncelleme : 18 Aralık 2022 - 21:08

Geçtiğimiz günlerde gerçekleşen Eğitim İş Denizli Şubesi’nin düzenlediği dayanışma yemeğinde yoğun katılım gözlendi. Eğitim İş Genel Başkanı Kadem Özbay’ın da katıldığı dayanışma yemeğine siyasiler, sivil toplum kuruluşları ve çevre il ve ilçelerden de eğitimciler katılım sağladı. 


Tamamı Eğitim İş Denizli Şubesi üyelerinden oluşan Grup Sesleniş’in sahne aldığı geceye Denizlili müzisyen Ozan Karpuz’da (Ozanca) şarkılarıyla renk kattı. 


Etkinlikte konuşan Eğitim İş Genel Başkanı Kadem Özbay, yıllar önce geldiğim Denizli’de tekrar sizlerle birlikte olmaktan çok mutluyum diyerek birliktelik mesajı verdi. Özbay; “Şu an Türkiye’nin en büyük eğitimci örgütüyüz” diyerek tüm Eğitim İş öğretmenlerine verdikleri destekten dolayı teşekkürlerini dile getirdi.


Eğitim İş Denizli Şubesi Başkanı Namık Kemal Aydoğan ise; “Her geçen gün yoksullaştırıldığınız, ekonomik olarak dibe vurduğumuz, özgürlüklerimizin kısıtlandığı, faşist yönetim anlayışının zorbalaştığı, çocuklarımızın tacizle hayatlarının karartıldığı, 6 yaşında evlendirildikleri bugünlerde mücadelemiz daha da yükselecek.” dedi


Etkinliğe katılan Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan’da konukları selamlayarak Eğitim İş Denizli Şubesi’nin vermiş olduğu haklı mücadelelerin sonuna kadar destekçisi olacağız dedi.

Gece müzikler eşliğinde sloganlar ve dayanışma mesajlarıyla sonlandı.