DENİZLİ-ANTALYA HIZLI TRENİNİ CHP'Lİ GENÇLER AÇTI

CHP Gençlik Kolları Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a 2014 yılında başlattığını söylediği Denizli-Antalya hızlı tren projesini hatırlattı. 2014 yılında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın attığı tweet'in altına onlarca tweet atıldı.

  • 18 Aralık 2020 - 05:48
  • Son Güncelleme : 25 Ekim 2022 - 13:16

CHP Denizli Gençlik Kolları'nın başlattığı sosyal medya eylemine CHP Antalya Gençlik Kolları da destek verdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan Mart 2014'te attığı tweetinde "Denizlispor'a 40 bin kapasiteli stadyum yapıyoruz. Antalya-Denizli hızlı tren projesinin çalışmalarına başladık" ifadelerini kullanmıştı. CHP Gençliği "Kara tren gecikir belki hiç gelmez" diyerek Erdoğan'ın tweetinin altına yorum yağdırdı. Oyuncak tren mizanseni kullanan CHP'li gençlerin hazırladığı Denizli'den Antalya'a giden oyuncak tren animasyonu onlarca beğeni aldı.

"GECİKEN TREN DEĞİL TÜRKİYE'NİN AYDINLIK GELECEĞİ"

CHP Merkezefendi Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Özdarak yaptığı konuşmada "Geciken tren değil Türkiye'nin aydınlık geleceği" ifadelerini kullandı. Özdarak; "2014 yılından beri 'Tren gelir hoş gelir' diye Denizli-Antalya hızlı trenini bekliyoruz. Fakat ne tren geliyor ne sesi geliyor. Hayal tüccarlığı yapanların müşterisi olmadık. Ancak bu hayalin peşinden koşan hemşerilerimizin de hakkını aramak her zamanki gibi bize düştü" dedi.

"HAYAL TACİRLERİNE GEÇİT VERMEYECEĞİZ!"

Kara tren gecikir belki hiç gelmez türküsünü hatırlatan Özdarak şunları söyledi; "Geciken tren değil aslında; geciken Türkiye Cumhuriyeti'nin aydınlık geleceği. Artık bu hayal tacirlerine geçit vermeyeceğiz. Nasıl olsa inanıyorlar, atsak da olur diyorlar. Yıllar öncesinden büyüklerimizin de dediği gibi: Atma Recep din kardeşiyiz!"