ADNAN VE MERVE CANLI YAYINA KATILIP SORULARI YANITLADI

Esra Erol'da programına katılan Ayşe Çekem isimli bir anne, 24 yaşındaki mimar kızı Merve Nur'un 61 yaşındaki medyum Adnan Yıldırım'ın ağına düştüğünü ve kaçırıldığını iddia etti. Kızını arayan annenin anlattıkları ve sonradan ortaya çıkan detaylar izleyenleri şaşkına uğrattı. Akıllara durgunluk veren hikayede dün yaşanan flaş gelişmede canlı yayına katılan Merve Nur ile Adnan Yıldırım, canlı yayında soruları yanıtladı. Merve Nur ailesine dönmek istemediğini, Adnan Yıldırım'a aşık olduğunu kaydetti.

  • 18 Aralık 2020 - 00:53
  • Son Güncelleme : 25 Ekim 2022 - 13:16

Tüm Denizli'nin yakından takip ettiği Esra Erol'un programında ki son olayda, akıllara durgunluk veren bir hikaye ekranlara yansıdı. Sizin için ufak bir özet geçip hemen canlı yayında konuşulanlara geçelim.

4 yıl önce 2016 yılında Merve Nur Çekem, üniversite sınavına hazırlandığı sırada kaygı problemi yaşayarak sınav stresine girmiş ve birçok doktora gitse de bu kaygı durumu bir türlü geçmemiş. Bu sırada da bir tanıdık vesilesiyle telefonla bu üfürükçü Adnan hocayla tanışmışlar.

Üfürükçü Adnan da telefondan Merve'ye dualar okumuş ve ardından da Merve'nin fotoğrafını istemiş. Fotoğrafı gördükten sonra aylarca okunmasına karar vermiş. Gel zaman git zaman, Adnan ile Merve'nin arasında okuma olayı gönül mevzusuna dönmüş.

İddialara göre 5 yıllık süreç içerisinde ne çıkarsa bahtıma diyen Adnan Yıldırım hem kızına hem annesine duygusal mesajlar göndermiş. En sonunda ise Merve Nur Çekem ile gönül ilişkisine başlamış.

2016'nın Aralık ayına gelince Ayşe Çekem ve kızı İstanbul'a Medyum Adnan'ın yanına gelmiş. Gittiklerinde Merve birden bire sözde hocanın ayaklarına kapanıp kendisini götürmesini istemiş. 9 gün kaldıkları İstanbul'dan anne kız kavga kıyamet tekrar evlerine dönmüş. Bir de Merve annesine "Hayatım boyunca bu adamı bekliyordum" diyerek tepki gösteriyormuş.

O yıldan bu güne kadar ne medyum Adnan anne kızın peşini bırakmış ne de anne kız Adnan'ın peşini bırakmış. Hem Merve hem de annesi adamın etkisinde kalmışlar. Hocaya aşık olmuşlar. Bu sırada da sahte hoca Adnan, Merve'ye telefondan imam nikahı kıymış. Bunları duyup yayına bağlanan bir izleyici de Adnan hocanın başka insanları da bu şekilde mağdur ettiğini ve eşinin de bu işin içinde olduğunu iddia etti.

İddiaların ardından Adnan hocanın eşi Zübeyde Yıldırım da kocasının camide çay ocağında çalıştığını, yıllardır bu anne kızın kocasının peşini bırakmadığını ve sürekli mesajlarını yakaladığını söyledi.

2 gün önce de telefonla programa bağlanan Merve, 5 yıldır Adnan'ı sevdiğini ve kaçırılma durumunun olmadığını anlattı. Onun sayesinde iyileştiğini, annesinin kendisini rakip olarak gördüğünü iddia etti. Adnan'a ilgi duyan annesinin gelin güvey olduğunu belirten Merve Nur Çekem eve dönmeyeceğini bir kez daha söyledi. Program sunucusu Esra Erol ise o konuşmanın sonunda Merve'ye seslenerek hem seni o adamdan hemde annenden kurtarmak gerekiyor dedi.

Fakat dün canlı yayına konuk olan Merve Nur Çekem ile sözde hoca Adnan Yıldırım canlı yayında gelen soruları yanıtladılar. Sağlı sollu gelen soruları cevaplayan ikili annenin bir şikayeti veya ispatı varsa şikayette bulunmasını dile getirdiler. Bu arada Adnan Yıldırım ise canlı yayından kendine şarlatan diyenleri tehdit edercesien Cumhuriyet Başsavcılığına girerek Esra Erol'un sunduğu programla ilgili şikayette bulunacağını dile getirdi. Merve Nur Çekem ise canlı yayında annesiyle yüzleşti. Kameralara konuşan Merve annesine eve gelmeyeceğini söylerken kendisinden 41 yaş büyük olan Adnan Yıldırım'a aşık olduğunu tekrar dile getirdi. Merve ve Adnan konusunun bugün tekrar işlenip işlenilmeyeceği ise merak konusu...

O yayını izlemek için tıklayın ve dakikayı 55'e getirin...

Lütfen videoyu izledikten sonra izlediklerinizi hazmetmek için sayfayı kapatarak kendinize zaman tanımayı unutmayın...