DENİZLİ ADD’DEN AYDINLANMA MECLİSİ

Denizli Atatürkçü Düşünce Derneği danışma kurulu toplantısını gerçekleştirdi. Akademisyen ve sanatçıların katıldığı toplantıda ADD’nin gelecek planlaması üzerine konuşuldu.

  • 07 Aralık 2019 - 16:11
  • Son Güncelleme : 25 Ekim 2022 - 13:16

Denizli Atatürkçü Düşünce Derneği Başkanı Kadem Özbay ve yönetiminin bir araya geldiği toplantıya çok sayıda akademisyen ve sanatçıda katıldı. Özbay, bu buluşmanın bir aydınlanma meclisi haline geleceğini dile getirdi.

Henüz 1 ayını tamamlamamış olan yeni yönetim 50’nin üzerinde yeni üyelik alırken aynı zamanda Denizli’nin bir çok önemli kademesinde bulunan insanlardan destek sözü aldı. Toplantının ardından Denizli basını ile bir araya gelen Başkan Özbay; “Atatürkçü Düşünce Derneği olarak ileriye dönük çalışmalarımızı bu meclisin ortaya atacağı fikirler doğrultusunda belirleyeceğiz. Gençlerin ön planda olacağı bir ADD’yi Denizli halkıyla buluşturacağız. Amacımız daha çok çocuğa burs imkanı sağlamak ve Atatürk’ü sadece bir Osmanlı paşası olarak değil, bir fikir insanı olarak, devrimleriyle insanlara aktarabilmektir” dedi.

Bir çok akademisyen ve sanatçının desteğiyle gerçekleşen toplantı yaklaşık 1.5 saat sürdü. Verimli bir çalışma gerçekleştirdiklerini dile getiren Özbay, toplantıların aylık periyotlar halinde gerçekleşeceğini dile getirdi.