CERRAHİ'DEN COŞKULU KUTLAMA

Denizli Özel Cerrahi Hastanesi personelleri ve doktorları kuruluş yıl dönümü yemeğinde bir araya geldi. Anemon Otel'de gerçekleşen ve yoğun katılımın gözlendiği yemekte hastane çalışanları gönüllerince eğlendiler.

  • 08 Aralık 2019 - 00:23
  • Son Güncelleme : 25 Ekim 2022 - 13:16

Özel Cerrahi Hastanesi kuruluş yıl dönümü nedeniyle Anemon Otel'de yaklaşık 300 kişilik katılımın olduğu büyük bir kutlama gerçekleştirdi. Kutlamaya Denizlispor Başkanı Ali Çetin'de katıldı.

Açılış konuşmasını gerçekleştiren Özel Cerrahi Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Murat Çelik hastane personelini selamladı. Hastane bünyesine yeni katılan ekip arkadaşlarına başarılar dileyen Çelik; "Bugün uzun bir konuşma yaparak sizleri yormak istemiyorum. Gönlünüzce eğleneceğiniz ve tüm yılın stresini atacağınız bir gece olmasını umut ediyorum" dedi.

EĞLENCE GECE BOYUNCA DEVAM ETTİ

Canlı sahne performansı ile gönüllerince eğlenen hastane çalışanları keyifli bir gece yaşadı. Tüm yılın yorgunluğunu atan hastane personeline bir sürprizde Op. Dr. Murat Çelik'ten geldi. Sahneye çıkarak mikrofonu eline alan Çelik, sahnede olan solist ile düet yaparak kulakların pasını sildi. Şarkısının ardından tüm çalışanları sahneye davet eden Çelik personelleriyle birlikte oynadı. O anlara Denizlispor Başkanı Ali Çetin'de eşlik etti.

MAÇ İÇİN BAŞARILAR DİLEYİP DENİZLİSPOR İÇİN TEZAHÜRAT ETTİLER

Geceye misafir olarak katılan şarkıcı Efe'de sahneye çıkarak geceye renk kattı. Birbirinden güzel şarkılarıyla katılımcılara müzik ziyafeti veren Efe, Denizlispor başkanı Ali Çetin'e Başakşehir maçı için başarılar diledi ve tüm hastane personeli ile birlikte Denizlispor marşını okudu. Tüm salondan başkan Çetin'e ve Denizlispor'a alkışlar ve destek tezahüratları geldi.

2020 CERRAHİ'DE DİJİTALLEŞME DÖNEMİ OLACAK

Programın ilerleyen saatlerinde basının karşısına geçen Özel Cerrahi Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Murat Çelik; "Hastanemizde çok yakın zamanda 2 önemli doktorumuz göreve başlıyor, kendileri bugün aramızda. Birlikte başarılı çalışmalara imza atacağımıza inanıyorum" dedi.

2020 yılında önemli yatırımlar ve çalışmalar yapılacağını da aktaran Çelik, "Hastalarımızın konforu ve memnuniyeti için binamızı yenilemeye başladık, 2020 yılının ortasına kadar sürecek fiziksel bir yenilenme sürecindeyiz. Sağlık teknolojisi alanında dünya standartlarının üzerinde medikal cihaz parkuruna sahibiz. Hastalarımıza daha kaliteli hizmet verebilmek adına hastanemizdeki teknik alt yapıyı yeniliyor, revizyonlarını gerçekleştiriyoruz. 2020 yılında daha dijital ve teknoloji odaklı bir hastane olacağımızı söyleyebilirim" dedi.

CERRAHİ SAĞLIK TURİZMİNE AĞIRLIK VERİYOR

Sağlık turizmi alanında da çeşitli yatırımlar yaptıklarını dile getiren yönetim kurulu başkanı Op. Dr. Murat Çelik, "Son yıllarda yurt dışından gelen hasta trafiğimiz çok fazla. Özellikle 2019 yılı içerisinde yurt dışından bir çok yabancı hastanın teşhis ve tedavisinde doktorlarımız önemli başarılara imza attı. Geçtiğimiz haftalarda Sağlık Turizmi yetki belgesine layık görüldük. Bu bizim bu konuda doğru bir yolda olduğumuzu gösteriyor. Sağlık turizmi konusunda yaptığımız yatırımlara devam edeceğiz" dedi.

DENİZLİ'DE VERGİ REKORTMENLERİ ARASINDA OLAN TEK SAĞLIK KURULUŞU

4 yıldır üst üste vergi rekortmenleri listesinde yer alan tek sağlık kuruluşu olduklarını da aktaran Çelik; "Bu yıl yine vergi rekortmenleri listesinde Denizli'de üst sıralardayız. Listeye giren tek sağlık kuruluşuyuz. Bunun gururunu yaşıyoruz. Hem ilimizin hem de ülke ekonomisinin kalkınmasına katkı sağlamaktan dolayı mutluyuz" ifadelerini kullandı.