DEGİAD YENİ BİNASINA GÖRKEMLİ AÇILIŞ

Denizli Genç İş Adamları Derneği (DEGİAD) yeni binasının açılışını görkemli bir törenle gerçekleştirdi.

  • 03 Ekim 2019 - 05:22
  • Son Güncelleme : 25 Ekim 2022 - 13:16

Denizli Genç İş Adamları Derneği (DEGİAD) yeni hizmet binasının açılışına özel etkinlik düzenledi. Kokteyl ile başlayan açılışa Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, Denizli Baro Başkanı Müjdat İlhan, CHP Denizli Milletvekili Teoman Sancar, DEGİAD yönetim kurulu ve dernek üyelerinin yanı sıra bir çok iş adamı katılımda bulundu.

2015 yılında henüz 36 yaşındayken hayata gözlerini yuman merhum eski DEGİAD Başkanı Sadık Emre Çaputçu'nun adının verildiği DEGİAD binasının açılışında ilk konuşmayı mevcut DEGİAD başkanı Hakan Urhan yaptı. Urhan; "Sadık Emre Çaputçu, benim dernek başkanımdı ama aynı zamanda sırdaşım ve arkadaşımdı. Onun adının verildiği bu binanın açılışının benim dönemimde gerçekleşmesi benim içinde büyük bir onurdur" dedi.

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ise konuşmasında rahmetli Sadık Emre Çaputçu'yu anarak; "Henüz Büyükşehir Belediye Başkanı olmadığım dönemde yönetim kurulu üyeleriyle birlikte yanıma gelmiş ve yeni bina için düşüncelerini anlatmıştı. Büyük bir heyecan taşıyordu bu gözlerinden belliydi. Sadık gibi Atatürkçü ve çalışkan bir insanı kaybetmiş olmanın hüznünü yaşarken bu bina ile isminin her zaman yaşatılacağını biliyorum" dedi.

Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan ise konuşmasında hüzün ve mutluluğu aynı anda yaşadığını dile getirdi. Doğan; Burada olmak bir hüznü ve mutluluğu aynı zaman içinde yaşamak. Emre'nin kaybı hala dün gibi ama onun adının verildiği bu bina ile onu ölümsüzleştirmiş olmanında büyük mutluluğunu yaşıyorum" dedi.

Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki'de konuşmasında DEGİAD yönetimine teşekkürlerini dile getirerek; "Burada rahmetli Sadık kardeşimizin adının verildiği bu hizmet binasının açılışında olmak bizim için büyük bir mutluluk. Yaşarken tanıdığım ve çalışmalarını yakından takip ettiğim Sadık Emre Çaputçu'yu her zaman çalışkan ve azimli bir insan olarak tanıyacağız. Bu bina ile isminin ölümsüzleştirilmesi bizleri de çok mutlu etmiştir" dedi.

CHP Denizli Milletvekili Teoman Sancar ise açılışta DEGİAD yönetimine teşekkür ederek yapılan hizmet binasının açılışının hayırlı olmasını diledi. Güzel projelere imza atan Denizli Genç İş Adamları Derneği'nin bu hizmet binasıyla bir adım daha ileriye çıkacağını kaydetti.

Konuşmaların ardından katılımcılar bir araya gelerek binanın açılmasında destek olan kişilere ve firmalara plaketlerini taktim etti. Sonrasında çekilen toplu fotoğrafın ardından binanın açılışı için kurdele kesildi. Misafirler gece boyu düzenlenen kokteyl ile sohbet edip iş dünyası üzerine fikir alışverişinde bulundu.