DEDEOĞLU PASTANESİNİN 10. ŞUBESİ AÇILDI

Denizli’de faaliyet gösteren İlhan Dedeoğlu ve Serkan Dedeoğlu kardeşlerin kurduğu Dedeoğlu Pastanesi Gümüşler’de 10’uncu şubesini açtı.

  • 10 Mart 2023 - 21:42
  • Son Güncelleme : 10 Mart 2023 - 21:44

Denizli’de 1999 yılından bu yana hizmet veren Dedeoğlu Pastanesi dokuzuncu ve onuncu şubesini açtı. 24 sene önce İlhan Dedeoğlu ve Serkan Dedeoğlu kardeşlerin girişimi ile Denizli’ye kazandırılan Dedeoğlu Pastanesi’nin onuncu şube açılışına Denizli Büyükşehir Belediyesi Genel sekreteri Ali Değirmenci ve AK Parti Denizli İl Başkanı Yücel Güngör katıldı. Pastanenin onuncu şube açılış kurdelesini ise Değirmenci, Güngör ve Dedeoğlu pastane sahipleri birlikte kesti.

Açılış hakkında bilgi veren işletme sahipleri “Kaliteli, uygun fiyatlı ürünlerimizin her eve girmesini istediğimiz ve Denizli’nin her noktasına ulaştırmak için çıktığımız bu yolda şükürler olsun ki 10. şubemizi açıyoruz. Açılışa katılan protokol üyelerimize, ailelerimize, sevenlerimize ve vatandaşlarımıza çok teşekkür ediyoruz. Tüm Denizli halkını da kaliteli ürünleri uygun fiyatlardan almak için şubelerimize bekliyoruz.” dedi.