CHP'Lİ KARACA'NIN GİZLİCE İZLENDİĞİ ORTAYA ÇIKTI!

Denizli bugün ilginç bir olayla çalkalandı. CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Denizli Milletvekili Gülizar Biçer Karaca'nın Denizli'de bulunan ofisinin gizlice izlendiği ve bu görüntülerin sosyal medya üzerinden paylaşıldığı görüldü.

  • 19 Ocak 2023 - 18:25
  • Son Güncelleme : 19 Ocak 2023 - 19:28

Yaklaşan genel seçimler öncesinde Denizli'de sosyal medyayı sahte hesaplar üzerinden yapılan paylaşımlar sarsıyor. CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Denizli Milletvekili Gülizar Biçer Karaca'nın Denizli'de bulunan ofisinin kimliği bilinmeyen kişi veya kişiler tarafından izlendiği ve bu görüntülerin sosyal medyadan paylaşıldığı görüldü.

Genel Başkan yardımcısı Gülizar Biçer Karacanın ofisine giden iki kişinin görüntülerini sosyal medyadaki bir tartışmanın altına yorum olarak yazan sahte hesap Karaca'nın ofisinin gizlice izlendiğini açık bir şekilde kamuoyunun gözleri önüne serdi. 

Geçtiğimiz yaz çekildiği düşünülen görüntülerin ardından ise akıllarda oluşan soru Karaca'nın hala kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından takip edilip edilmediği oldu.

Pek çok parti kurmayının FETÖ taktiği olarak değerlendirdiği görüntülerin ardından Karaca ve yöneticiler sessizliğini korurken kamuoyunda merak uyandıran takibin kim yada kimler tarafından yaptırıldığı ise merak konusu haline geldi. 

YÜKSEL KEPENEK'E DE BENZER TUZAK KURULMUŞTU

Honaz'da tekrarlanan seçimlerin ardından belediye başkanlığını kazanan Yüksel Kepenek'te benzer tarzda bir tuzağın mağduru olmuştu. Başkan Kepenek belediye başkanlığı koltuğuna oturduktan kısa bir süre sonra ofisinin böcekle dinlendiğini tespit etmişti. Karaca'nın gizlice takip edilmesinin ardından akıllarda aynı kişiler tarafından mı yapıldı sorusu canlandı...

PEKİ GÖRÜNTÜLENEN KİM?

CHP Genel Başkan Yardımcısı Gülizar Biçer Karaca'nın ise ofisine girerken paylaşılan kişinin sosyal medya üzerinden CHP'li isimleri çok sert bir şekilde eleştiren Taner Tuğral ve İsmet Keskin olduğu öğrenildi.