CHP'Lİ AYYAVUZ İDDİALI GELİYOR

CHP Kadın Kolları Denizli’de kongre süreci için hazırlıklara başladı. İl Kadın Kolları Başkanı’nın seçileceği kongre için adaylar kolları sıvadı. Adaylardan Çiğdem Ayyavuz ise söylemleriyle iddialı geliyor.

  • 03 Şubat 2020 - 03:26
  • Son Güncelleme : 25 Ekim 2022 - 13:16

Denizli’de Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kadın Kolları kongre sürecine doğru yol alıyor. Son süreçte adayların çalışmalara başlaması ile birlikte seçim heyecanı da giderek artıyor. CHP İl Kadın Kolları Başkanlığı içinse deneyimli partili Çiğdem Ayyavuz aday oldu.  Uzun yıllar Sarayköy2de partiye ve mücadeleye katılmış olan Ayyavuz yaklaşık olarak 50 yıldır Sarayköy’de yaşamakta. Sivil toplum kuruluşları içindeki çalışmalarıyla da bilinen Çiğdem Ayyavuz 12 yıldır aktif olarak partili mücadelesini sürdürüyor. Uzun yıllar Sarayköy’deki sivil toplum kuruluşlarında aktif olarak çalışmış olan Ayyavuz, partinin de bir çok kademesinde görev yaptı. 

Ayyavuz “Sarayköy’de 1 dönem gönüllü, 3 dönem Sarayköy İlçe Kadın Kolları ekibinde ayrıca CHP Denizli İl Örgütü’nde ise 1 dönem İl Kadın Kolları Saymanlığı, Kadın Hakları Ve Kadın Politikalarından Sorumlu İl Başkan Yardımcısı olarak görev yaptım” diyerek parti görevlerini sıralıyor.

Aynı zamanda Denizli Kadın Haklarını Koruma Derneği Yöneticisi olarak 8 yıldır aktif olarak görev yapan İl Kadın Kolları Başkan Adayı Ayyavuz “Denizli’de kadın haklarının yılmaz savunucularıyız, gerek dernek faaliyeti olarak gerek CHP örgütü olarak yıllardır ilçe ilçe, köy köy gezerek kadınlara hukuki, yasal, eğitim ve aile içi iletişim eğitimleri vermekteyiz” diyerek yaptığı çalışmalardan bahsediyor.

Ayyavuz “Daha önce çalıştığım her kademede bu görevler teklif edilirken;  bu deneyim ve birikimimi partim adına kullanmak ve faydalı olabilmek için aday olmaya karar verdim” ifaeleri ile adaylık sürecini açıklıyor.