CHP ÇİVRİL'DE KAZAN KAYNIYOR!

Çivril CHP’de deprem yaşanıyor. CHP’nin adayı Kemal Aslan’ın görevden alınacağı bilgisi son dakika olarak haber merkezimize ulaştı. Detaylar haberimizde.

  • 12 Şubat 2024 - 22:16
  • Son Güncelleme : 12 Şubat 2024 - 22:42

31 Mart yerel seçimleri için 4 aday adayının yarıştığı CHP Çivril Örgütü’nde adeta kazan kaynıyor. İlçe teşkilatıyla mevcut aday olarak seçilen Kemal Aslan arasında yaşanan gerginlik sonrasında Kemal Aslan’ın genel merkez tarafından görevden alınacağı ve Semih Dere’nin aday olarak seçimlere gireceği bilgisine ulaşıldı. 

Parti içinde yaşanan bazı tartışmalardan sonra İl Başkanlığına çağrılan ve yaşananlarla ilgili olarak fikrine başvurulan CHP Belediye Başkan adayı Kemal Aslan il yönetiminin kendisine adaylıktan çekilmesi aksi halde görevden alacağını söylendiğini belirtti. Yaşanan olaylardan sonra Seçim koordinasyon merkezinde bir açıklama yapana Aslan “ben Atatürk çocuğuyum CHP’de benim evim. Ben görevimin ve adaylığımın başındayım” dedi.

Yeter ki yanımda olun ben yolumdan dönmem

SKM önünde kalabalık bir partili grup tarafından karşılanan Kemal Aslan Genel Merkez ve Parti meclisinin alacağı karar göre hareket edeceğini ifade etti. SKM’da partililer ve vatandaşlara yaşanan gelişmeler hakkında bilgi veren CHP Belediye Başkan Adayı Kemal Aslan “benim heyecanımı kullanarak beni tahrik etmek isteyenler var onlara şunu söylüyorum başaramayacaksınız. Ben bu partinin çocuğuyum bu parti benim baba ocağım. Nasıl zamanında babam tarla sattı aday olduysa bende satar savarım, çıktığım yoldan dönmem. Yeter ki siz benim yanımda olun. Bizim yürüyüşümüz devam ediyor. Ankara bu haksızlığı duyacak ve dur diyecek” dedi.

Biz Dava Adamıyız Davamız Atatürk'ün yolu

Coşkulu bir kalabalık ve partilinin destek verdiği Kemal Aslan, konuşmasında Çivril’e hizmet etmek için yola çıktığını belirterek “10 Ocak tarihinde adaylığım açıklandıktan sonra yanımda olan partili dostlarım, büyüklerim, ailem ve sevenlerimle bir aydır partim adına saha çalışması yapıyorum. Siz varsanız ben adayım. Var gücümüzle Çivril’e hizmet etmeye devam edeceğiz. Atatürk’ün dediği gibi iç ve dış mihraklar olabilir, var da. Biz bütün bu mihraklara karşı yürüyüşümüzü sürdüreceğiz. Onur ve şerefimizle bu seçim sürecini tamamlarız” dedi.  

CHP’yi bölmek isteyenlere inat birbirimize düşmeyeceğiz

CHP’yi bölmek isteyenlerin hedeflerine ulaşamayacağını belirten Aslan “asla birbirimize düşmeyeceğiz. 1 Nisan sabahı daha güzel daha mutlu bir Çivril’e uyanacağız. Bizi birbirimize düşürmek isteyenlere inat daha çok çalışacağız ve birlikte başaracağız” dedi.