ADAY TANITIMININ ARDINDAN İSTİFASINI AÇIKLADI

İYİ Parti’nin kuruluşundan bu yana bir çok mevki de görev alan eski Merkezefendi İlçe Başkanı Mehmet Ertuğrul Gökce, İYİ Parti’den istifa ettiğini duyurdu. Aday tanıtım toplantısının ardından gelen bu karar partide soğuk duş etkisi yarattı.

  • 12 Şubat 2024 - 21:10
  • Son Güncelleme : 12 Şubat 2024 - 22:11

İYİ Parti eski Merkezefendi İlçe Başkanı, iş insanı Mehmet Ertuğrul Gökce istifasını sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla duyurdu. Gökce paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

“3,5 yıl boyunca Merkezefendi İlçe Başkanlığını yürüttüğüm, öncesinde İl Yönetim kurulu üyeliği, İl başkan yardımcılığı gibi kademelerinde de görev yaptığım ve bu süre zarfında elimden geleni en iyi şekilde yapmaya çalıştığım; partide küskün olanları tekrar partiye kavuşturmaya çalışmak adına her türlü çabayı sarf ettiğim; benden önceki ilçe başkanlarıyla koordineli çalışmaya azami gayret gösterdiğim; çok büyük ümitler besleyip, geleceğimizi emanet edebileceğime inanarak girdiğim İYİ Parti ile an itibariyle bir bağım kalmadığını kamuoyuna bildirmeyi bir zaruret görerek, bu açıklamayı yapıyorum. 

Birlik ve beraberlikten her geçen gün daha da fazla uzaklaşıp, emeklerin yok sayılması, tepki gösterilerek kurulan ve bizlerin de dahil olduğu partiyi, tepki gösterilen yerin merkezine konumlandırmıştır. 

“Kerameti kendinden menkul” görenler dışında herkesle gönül bağımız ebedidir. 

Kamuoyuna saygılarımla.”