CAVİDİLSPOR İZMİR’DEN MAĞLUP DÖNDÜ

Babadağ Belediyesi Cavidilspor Erkek Voleybol Takımı, İzmir’de Arkas Spor’la verdiği mücadelede 3-0 mağlup olarak geri döndü.

  • 09 Kasım 2020 - 10:35
  • Son Güncelleme : 25 Ekim 2022 - 13:16

Türkiye Erkekler Voleybol 2. Ligi 1. grupta antrenör Sedat Zahran yönetiminde mücadele eden Babadağ Belediyesi Cavisilspor, Arkas Spor’la verdiği mücadelede 3-0 yenik düştü.

İzmir, TVF Atatürk Voleybol Salonu SigortaShop Spor Kompleksi’nde oynanan maçın ilk seti 25-17 ile Cavidilspor erkekleri yenik başladı. Devam eden maçın ikinci setinde 25-22’lik yakın set puanı ile mücadeleye devam ederken üçüncü sette 25-9’luk set puanı ile sahadan mağlup ayrıldı.

Sahaya Geçmiş Olsun İzmir Pankartı ile Çıktılar

Babadağ Belediyesi Cavidilspor Erkek Voleybol Takımı sahaya “Geçmiş olsun İzmir “ yazılı pankart ile çıktı. İzmir depremine dikkat çeken Cavidilspor, “Kardeşlerimizin yanındayız” diyerek desteğini gösterdi.

Maçı takip eden Babadağ Belediye Başkanı Ali Atlı takım oyuncularını teselli ederken ligin uzun bir süreç olduğunu hatırlattı. Takıma ve teknik heyete inancını dile getirdi.

Atlı: “Geçmiş olsun İzmir”

Maçın başından itibaren orda bulunan Atlı, İzmir depremi için, “İzmir depreminde hayatını kaybeden kardeşlerimizin ailelerine başsağlığı, yaralı olarak kurtulan depremzedelere de geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Babadağ Belediyesi olarak İzmir’in yanındayız.” dedi.