ÇAMELİ’DE TEKSTİL ATÖLYESİ AÇILDI

Çameli’nde değişim ve dönüşümü sürüyor ilçemizde 50 kişinin imkânı bulacağı Tekstil Atölyesi faaliyete geçti.

  • 26 Mart 2021 - 08:40
  • Son Güncelleme : 25 Ekim 2022 - 13:16

Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan ilçede yeni faaliyete geçen tekstil atölyesinde incelemelerde bulundu çalışmalar hakkında bilgi aldı Başkan Arslan Uşaktan aldığı Çarşaf, nevresim ve yastık( Ev Tekstili ) gibi ürünlerin dikiminin yapılacağı atölyede Şu an 17 kişi çalışıyor . Eski Düğün Salonumuzu işletmemize tahsis ettik İlerleyen günlerde ilçemizde büyütülmesi ve yeni işletmelerin açılması için Halk Eğitim ile birlikte Tekstil Konusunda kurslar düzenlenecektir.

İLK ÜRÜNLER ÇAMELİ’DEN AFRİKA VE IRAK'A GÖNDERİLİYOR

Denizli’de 2 Fabrikası olan Çameli’de ilk Tekstil Atölyesini açan Tur Tekstil taleplere yetişmek için hızlı bir şekilde üretimine devam ediyor Bu hafta Çameli’de hazırlanan ev tekstili ürünleri Afrika’ya ihracatı gerçekleştirecek.

KURSLAR AÇARAK İSTİHDAM SAĞLAYACAĞIZ

Başkan Arslan Denizli Tekstilin başkenti konumunda Denizli ve İlçemizde faaliyette olan ve açılacak olan işletmelere kalifiyeli elemanlar yetiştireceğiz. İlçemizde istihdamı attırarak tersine göçü sağlamış olacağız İlçemizde böyle bir işyeri açtığı için Tur Tekstil Sahibi Baki Tur’a.teşekkür ediyorum. İlçemiz Adına yapılan her türlü yatırım ve yatırımcının yanındayız işletmenin istihdamı konusunda üzerimize düşeni yapacağız İşletmemizin ilimize, ilçemize, ülkemize hayırlı olsun dedi.

TÜRKİYENİN DÖRT BİR YANINA VE DÜNYA’YA İHRACAT YAPACAK

Atölye sahibi Baki Tur ise daha Denizli’de yaptıklarını belirterek, “İlçemizin kalkınmasında en ufak bir katkı sağlayabilirsek ne mutlu bize. İnsan ve yer temininde yardımcı olan ve desteklerinden dolayı Başkanımız Cengiz Arslan ‘a teşekkür ederim İnşallah 50 kişiye istihdam etmek istiyoruz. Yakın Zamanda Çameli’den Dünya’ya ihracatımızı gerçekleştireceğiz Hedefimiz burada kalıcı bir tesis yapmak dedi Her geçen gün gelişen, büyüyen, geleceğe umutla bakan, başarılı hizmetler yapılan bir ilçe olduğunu, Belediye’nin, Kaymakamlığın ve diğer kurumların güzel hizmetleri olduğunu söyledi.

Bakırköy bayanlar

Avcılar bayanlar

Şirinevler bayanlar