ÇAMELİ FESTİVALİ DOĞAN KONSERİYLE SON BULDU

Denizli’nin Çameli ilçesinde 8. Çameli Uluslararası Kültür, Turizm, Tarım ve Doğa Sporları Festivali final gecesinde sahne alan Elif Buse Doğan, geceye damga vurdu.

  • 28 Ağustos 2022 - 13:55
  • Son Güncelleme : 25 Ekim 2022 - 13:16

2022 yılına “Samsak Döveci” şarkısıyla adını kazıyan Elif Buse Doğan, Çameli Belediyesi’nin ev sahipliğinde gerçekleştirilen 8. Uluslararası Kültür, Turizm, Tarım ve Doğa Sporları Festivalinin final gecesinde sahneye çıktı.


Aysunucu olarak bilinen Aysun Şahin Mutlu, cep telefonu ışıklarıyla alanı dolduran seyircilerle birlikte 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 100. Yılını kutladı. Kendine has tarzıyla geniş bir hayran kitlesine sahip olan genç şarkıcı, Çamelili vatandaşlara unutulmaz bir gece yaşattı. Konserine beyazlar içinde çıkan Doğan, yaklaşık 2 saat sahnede kalarak, sevilen türküleri binlerce vatandaşla koro halinde hep bir ağızdan seslendirdi. Sanatçının, sosyal medyaya damga vuran 'Samsak Döveci' şarkısını minik çocuklarla birlikte söylemesi büyük beğeni topladı. Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, konser sonunda sanatçıya plaket takdim etti.