BURÇLARA DOLUNAY ETKİSİ

Evet canlarım… Haftaya ayın terazide ki misafirliği ile giriş yapıyoruz. 3 çocukla kalmış bir dul gibi hissettirse bile zengin koca arayışına çıkmak gibi bir umut ponçikliyoruz. Dengesiz ne istediğimiz belli olmayan saçma sapan davranışlarda bulunabiliriz. 2 Haziran da ay azgın mı azgın akrep burcuna geçiş yapacak 'aşkım bugüne kadar sadece 2 kere' yaptım derken 3.sü eklenecek yanlışlar yaptırabilir. (fuhuş baskınları, taciz, tecavüz haberleri alabiliriz) Sonrasında ay, yay burcuna geçiş yapıyor. Özgürlüğümüze düşkünüz. Eşlerinize: “memlekete gitmiyor musun?” diyerek ev arkadaşı muamelesi yapabilirsiniz… (yangın, kaza, deprem haberleri alınabilir) Haftayı oğlak burcuyla bitiriyoruz. İşimize daha düşkünüz. İş bitirip sonra kıçını dönüp uykuya dalan o işkolik arkadaşımızdan hiç bir farkımız olmayacak. (dolar düşebilir, yasaklar çoğalabilir, finansal konularda çaba sarf edebiliriz) herkese bol şans ???♀️

  • 01 Haziran 2020 - 05:33
  • Son Güncelleme : 25 Ekim 2022 - 13:16

KOÇ: Tebrikler haftanın EN ENAYİSİ seçildin! Her yüzüne güleni sen dost mu sandın? yaptıkların yanına kalacak mı sandın? Ya hakettin yada bu hafta saflığın üstünde Orasını sen seç ortak iş birlikleri içine gireceksin lakin o iş en sonunda sana girecek haberin yok. Bu hafta ensene vuran lokmanı alacak dikkat et öptüm bb.

BOĞA: Tebrikler haftanın EN CİMRİSİ seçildin! Ey karnı tok gözü aç arkadaşım. Tuzlu dan sonra tatlı tatlıdan sonra tekrar tuzlu yediğin gibi sana 1 tatlı 2 tuzlu haberim var. İş hayatın en az göbeğinde ki gaz kadar gümbür gümbür gelsin paralar gelsinde nasıl çıksın o paralar piyasaya. senin yüzünden çöktü ABD bile isyanda. Sağlık tetikte dikkat az ye de fakir fukara doysun biraz da öpüldün muah.

İKİZLER: Tebrikler haftanın EN ZORLA GÜZELLİĞİ seçildin! 'Saçmalama bebeğim sadece glutensiz beslendim bol bol su içtim o kadar' diyen biri varsa o da sensin bu hafta. dilinle tavrınla görünüşünle değişim ve dönüşümün ile dikkat çekeceksin ama ser verip sır vermeyeceksin . Yamulan yüzünün sırrını soracaklar sen halà 'sadece ufak dokunuşlar' diyeceksin değişme demiyorum değişim iyidir ama estetik için uygun zaman değil yine de sen bilirsin alışamadık g*t de don durar mı onu da bilemem ama öpüldün bol şans.

YENGEÇ: Tebrikler haftanın EN SAÇI SÜPÜRGE OLANI seçildin! Bu hafta Sana 1 su bardağı dert 2 yemek kaşığı baskı 1 çay kaşığı çaresizlikle geldim. Sana kaldı 3 bavulla ananın evine yolculuk. Aile ev yuva ilişkileriyle sınanıyorsun bebeğim dertler derya, saçlar süpürge, yüzünde ki kırışıklıklar birikmiş ütülük çamaşır gibi kırış kırış olmuş ben dertlendim yazarken bu hafta zorluklara devamke.

ASLAN : Tebrikler haftanın EN DARLAYANI seçildin. Bu hafta iletişim problemi çekmeyeceksin adeta çektireceksin illallah edecek insanlar senden bi tarafından anladığın o laf birinin telefonun da 86 cevapsız arama 126 kısa mesaj olarak yerini alacak. İletişimsizlikte olan başarınız göz kanatıyor bu hafta. İnsanlara bu zorlu anları yaşatıp sana tekrar geri dönüş yaptıklarında ve güzel güzel anlattıkların da sace 'ok' yazıyorsun ya o OK' a umarım bir gün muhtaç kalırsın bilmem anladın mı öpüldün…

BAŞAK: Tebrikler haftanın EN PARALAYICISI seçildin! ' 50 lira bahşiş verip al bununla kendine benden bir kahve ısmarla' diyen birileri vardır ya hep bu hafta o sensin. Parayla paralayacaksın insanları bir de güzel haberler var bebek haberi alabilirsin. Allah çok verip azdırmasın derlerdi inanmazdım. Sağlıkla kucağına gelsin inşallah. Öpüldün.

TERAZİ : Tebrikler haftanın EN KARAKTERSİZİ seçildin! 'yoldayım 2 dk oradayım' diyen ama hala ne giyeceğine karar vermemiş birileri vardır ya işte bu hafta o sensin. İnsanlar gerçek yüzünü görmekten şekil değiştirdi HD kalite de karakterin kan dondurup yürek burkuyor bu ne umursamazlık bu hafta bir kaç arkadaşınla aranızda bir kopukluk yaşanabilir peki sen bunu hak ettin mi? Sonuna kadaaaarrr hak ettin sorumluluklarını bil öpüldün.

AKREP : Tebrikler haftanın EN ALINGANI seçildin! Nerede o tutku nerede o gizem bu hafta sana dokunan mendil tutsun fakülte çamlık dolmuşu bile Bu kadar dolmadı bu hafta. 'kızım sana söylüyorum gelinim sen anla' atasözümüz de ki harcanan o kızsın sen sana denmedi bişey dobarlan bıragma kendini. Meditasyon ve spritüel çalışmaları yapmak için uygun bir zaman sana şimdiden bol hım hum hom'lar öpüldün.

YAY: Tebrikler haftanın EN TÜKÜRDÜĞÜNÜ YALAYANI seçildin! Arkasından konuştuğu, kuyular kazdığı, ama o kişinin parfümüne bile muhtaç kalan birileri vardır ya o bu hafta sensin işte. Böyle muhtaç kalırsın kolay bir örnek verdim de neler ile sınanacaksın ne yapmam dediklerini yapacaksın kim bilir. Hadi bakalım neyse ki düşmanın bile en zekisini vermiş veren. Sana yardım edecek bu fırsatı değerlendir kurnazlıkla dönmez bu işler iyi insanlar vardır diyerek duyar kasmadan edemeyeceğim öpüldün.

OĞLAK: tebrikler haftanın en ÇORLAYANI seçildin! Sen ki işim var diyene 2 dk sonra bitti mi diye soran. Evde değilim dediklerinde kapı dinleyen sevimsiz komşu, o bu hafta sensin. Seni istemeyeni ısrarla elde etmeye uğraşıyorsun. Yani bu hafta büyücüler falcılar senden çok ekmek yiyecekler gibi görünüyor. Onun dışında eğitim hayatında gelişme var istediğin bir alana yönelebilir yada Merveler de gönül rahatlığı ile TAKILABİLİRSİN. Bol şans öpüldün.

KOVA: Tebrikler haftanın EN UNUTULANI seçildin! Sen ki eski sevgilisinden önce ki sevgilisinin 1 ay önce çıktığı eski sevgili. Unutuldun, paslandın aslında sen yoksun yokkk. Kariyer yapıcam eğitimime katkıda bulunacağım diye üniversite sınavına hazırlanan alnı sivilceli öğrencilere döndün. Eğitime katkı diye toplanan paralar bile senden daha çok fayda sağladı. Yerini alan aldı. Eski sevgiliye geri dönmek istemekte neyin nesi sakın mesaj dahi atma alırsın yeni sevgilisinden ' ben sevgilisiyim duşta kendisi acilse bana söyle ben iletirim' mesajını apışırsın. Kendini geliştir tarzında yenilik yap geçmişi unut ex den next olmaz öpüldün..

BALIK: Tebrikler haftanın EN SİLGEÇİ seçildin! İddaya gireririm ki whatsappta kişilerinden çok engellenenleri olanlardansın. bu hafta kolay kolay affetmeyeceksin. İnsan kalmadı etrafında 'düğününe de kimse gitmez bunun' diyolardır arkandan. Hafta ortasında aileden gelen bir miras haberi olabilir. Yada bir nafaka söz konusu gündeme düşebilir. Baktın bir acun değilsin ama Şeyma Subaşı olmak için her zaman bir şansın var kolay silme elde etmeyi bil yeter muah.