BU SÖZLER KAVGADA SÖYLENMEZ!

Denizli MHP'de Tavas ilçe yönetiminin toplu istifasının ardından yönetim kurulu üyelerinden İbrahim Çavuşlu zehir zemberek açıklamalarda bulundu.

  • 04 Ocak 2020 - 00:01
  • Son Güncelleme : 25 Ekim 2022 - 13:16

Açıklamasında Denizli MHP il başkanı Cafer Birtürk'e ağır eleştirilerde bulunan Çavuşlu, Birtürk'ün partiye çok büyük zarar verdiğini hiç bir şey başaramadığını kaydetti.

İbrahim Çavuşlu tarafında yapılan açıklamada kullanılan ifadeler ise deyim yerindeyse zehir zemberekti.

Çavuşoğlu yazılı açıklamasında MHP İl Başkanı Birtürk'ü işaret ederek; "Denizli MHP İl Başkanı Cafer Birtürk, FETÖ olaylarında il başkanlığına genel başkan yardımcıları tarafından oturan, birçok partide görevler alıp bölgedeki siyasi kolunun olmadığı il yönetimi ve ilçe yönetimlerindeki camiamızdaki hiçbir çıkar ve menfaati olmayan sahalarda seçim zamanı ve normal hayatta aktif olarak MHP bayrağını ilkelerini yerine getiren siyasetçilerimize kendisi ve yanındaki 3 veya 5 kişi ile alınan kararlar ve tehditvari şekilde imzalar arttıran bir il başkanıdır" ifadelerini kullandı.

BAŞARI SAĞLAYANLAR GÖREVDEN ALINIYOR

Cafer Birtürk'ün partiye zarar verdiğini iddia eden Çavuşoğlu; "Partiye aşırı derecede zarar vermesinin yanında hiçbir işi başaramayan, başaramadığı gibi başarılı başkanları ve yönetimi anlık bir şekilde görevden alması ile de tepkileri toplamıştır.

Siyaseti ve kişiliği il başkanlığı'na uygun değildir. Kendisi çıkar ve menfaat ilişkilerini ön planda tutup partimizdeki il bazında seçmenlerimizin tercihi dışında kalma sebebidir. Milletvekilimizin olmama sebebi de ta kendisidir" dedi.

KOLTUKLAR KALICIDIR OTURANLAR DEĞİLDİR

Açıklamasına aynı sertlikte devam eden Çavuşoğlu; "MHP Denizli ve tüm ilçelerinde ülkücü camiada geniş kapsamlı ve halkın sesini dile getiremeyen, sadece toplu açılışlarda protokolündeki koltuğuna oturan, Denizli'ye hiçbir şekilde faydalı bir şey yapmamış birisidir.

Ülkücü camianın daha fazla zarar görmemesi için yakında yapılacak olan MHP kongrelerinde kendi organizasyonlarıyla atama yapmasına izin vermemeliyiz. Koltuklar kalıcıdır oturanlar değildir." ifadelerini kullandı.