BU BELGEYLE YURTDIŞINDA İŞ İMKANI BULABİLİRSİNİZ

2011 yılından bu yana eğitim sektöründe adını sça duyduğumuz Med Plus kariyer akademisi, kursiyerlerine eğitim sonunda verdiği belgeyle yurt dışında da iş imkanları tanıyor.

  • 15 Ocak 2021 - 14:58
  • Son Güncelleme : 25 Ekim 2022 - 13:16

Aşçılık, Pastacılık, Güzellik Uzmanlığı, Turizm Otelcilik, Masaj, Yiyecek İçecek İşletmeciliği gibi eğitim dallarında uzman kadrosuyla sektörel eğitimler veren Med Plus kariyer akademi, bin 900’ün üzerinde kursiyer mezun etti. Mezun olan kursiyerlerin bir çoğu ise eğitim sonunda aldığı sertifika ile yurt dışında da iş imkanı buluyor.

İş Kur, bakanlık eğitimler, meslek odaları, kalkınma ajansları ve Avrupa birliği destekli proje eğitimlerinde de sıkça adını duyduğumuz Med Plus kariyer akademisi Denizli’den dünyanın bir çok farklı noktasına yetişmiş iş gücü sağlıyor.

Med Plus Kariyer Akademi, eğitim koordinatörü D. Arife Aydın; “EuroPass ve Isced belgeleri almaya hak kazanan kursiyerlerimiz Avrupa Birliği ve Birleşmiş Milletlere üye olan ülkelerde iş imkanı bulabiliyorlar. Şu ana kadar Avustralya, Yeni Zelanda, Japonya, Rusya, İtalya, Fransa, Belçika, Almanya, Avusturya, Hollanda, Norveç, İngiltere, İrlanda, Amerika, Kanada, Yunanistan, Burkina Faso ve Dubai’de mezun kursiyerlerimiz bizlerden aldığı eğitim sonucunda girdikleri sınav sonucunda bu ülkelerde iş yeri açma ve çalışma imkanı yakaladılar. Mevcut kursiyerlerimizin %10’u yurt dışında iş imkanı bulmak için bizim meslek kurslarımıza kayıt oluyor ve aldıkları eğitim sonrasında Milli Eğitim Bakanlığı’nın sınavını geçmeye hak kazanan öğrencilerimiz yurt dışı kapılarını aralıyorlar” dedi.

Yurt içi ve yurt dışı yetişmiş iş gücü sağlayan Med Plus Kariyer Akademi 10. Yılında da eğitimlerine hız kesmeden devam ediyor. Pandemi sürecine rağmen çalışmalarına hız kesmeden devam eden kariyer merkezi kurucusu Yusuf Önder; “Denizli’de yurt dışı çalışma imkanı tanıyan EuroPass ve Isced belgeleri veren tek eğitim merkezi olarak 10. Yılımıza girmenin haklı gururunu yaşıyoruz. Biz eğitimcilerin en büyük önem verdiği şey öğrencilerimizin iyi bir iş sahibi olması. Eğitimlerimiz sonucunda yurt dışı tercihinde bulunan öğrencilerimizin sayısı geçtiğimiz senelere nazaran bu sene daha da yüksek. Tüm mezun olan öğrencilerimize başarılar diliyoruz” dedi.