BOZKURT’TA BAŞKAN GİBİ KARŞILANDI

Millet İttifakı’nın İYİ Parti’li Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ümit Bahtiyar, Millet İttifakı’nın kalelerinden birisi olan Bozkurt’ta Belediye Başkan Adayı Birsen Çelik ile birlikte seçim bürosu açılışına katıldı, mahalle ziyaretleri gerçekleştirdi.

  • 26 Şubat 2019 - 18:20
  • Son Güncelleme : 25 Ekim 2022 - 13:16

Bahtiyar ve Çelik’e, CHP İl Başkanı Mahir Akbaba, CHP Denizli Milletvekilleri Kazım Arslan ve Teoman Sancar’da eşlik etti.

ÜRETEREK KAZANACAĞIZ, REFAH İÇİNDE YAŞAYACAĞIZ

İlçe ziyaretlerini aralıksız sürdüren Millet İttifakı İYİ Parti Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ümit Bahtiyar, Bozkurt Belediye Başkan Adayı Birsen Çelik’in seçim bürosu açılışına katıldı, esnaf ve mahalle ziyaretleri gerçekleştirdi.

Bozkurt’ta Millet İttifakı Seçim Bürosu açılışında konuşan Bahtiyar, “Denizli’nin önümüzdeki 5 yıl boyunca altyapı ve üstyapı gibi basit projelerle değil, Denizli’de yaşayan tüm vatandaşların üretim yaparak kazanacağı, mutlu huzurlu ve sağlıklı insanların yaşadığı bir hale gelmesini istediklerini belirtti. Denizli Büyükşehir Belediyesinin çok büyük bir güç olduğunu ve bu gücü yönetenlerin artık yeni ufuklarının olmadığını belirtti, Üretim için Denizli’mizde köklü bir değişimin temellerini 31 Mart’ta atacağız” dedi.

YERLİ TOHUM BANKALARI KURULARAK ÜRETİCİ DESTEKLENECEK

Millet İttifakı’nın İYİ Parti’li Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ümit Bahtiyar, Bozkurt Belediye Başkan Adayı Birsen Çelik ile birlikte mahalle ziyaretleri gerçekleştirdi, İnceler mahallesinde coşkuyla karşılanan Bahtiyar vatandaşlarla hasbihal etti. Bahtiyar’a, CHP Denizli İl Başkanı Mahir Akbaba ve CHP Denizli Milletvekili Kazım Arslan’da eşlik etti. Yerli tohumculuk ve fidancılığın öneminden bahseden Bahtiyar, “Yerli tohum bankaları ve fidan dağıtımları yaparak üreticimizin özellikle Hambat Ovası’nın kalkınmasını sağlayacak projelerimiz hazır, bunlar sizlere hayal gelmesin dibimizdeki Aydın bunu yapabiliyor. Büyükşehir Belediyesi olarak üreticimizin her zaman yanında olacağıma söz veriyorum” ifadelerini kullandı.

TEKNOLOJİK TARIM DESTEKLENECEK

Denizli’nin en büyük ovalarından birisi olan Hambat Ovası üzerine kurmayı planladıkları Üretim Köy’leri projelerinin içerisinde, sera bölgeleri oluşturacaklarını ifade eden Bahtiyar, “Denizli’mizin tarımda üretimine katkı sağlayacak. Kooperatifleşmenin önünü açacak ve Büyükşehir Belediyesi ortaklığı ile üretici ile tüccarı baş başa bırakmayacak projelerimizin yanı sıra, kuracağımız sera bölgeleri ile vatandaşlarımızın ortak maliyetlerle birlikte üretip birlikte kazanmasını. Vatandaşlarımızın ekonomik olarak rahatlamalarını sağlayacak üretimi teşvik eden işler yapmak için göreve talibiz, hizmete talibiz” dedi.