BOŞANMAK İSTEDİĞİ EŞİ TARAFINDAN VURULMUŞTU: SAĞLIK DURUMU İYİYE GİDİYOR

Denizli’de alışveriş için gittiği zincir markette, barışma talebini geri çevirdiği kocası tarafından başından vurulan kadının sağlık durumunun iyi olduğu bilgisine ulaşıldı.

  • 15 Ağustos 2023 - 14:23
  • Son Güncelleme : 15 Ağustos 2023 - 14:33

Pamukkale ilçesine bağlı Zeytinköy Mahallesi'nde meydana gelen bir olayda, Yıldırım Beyazıt Caddesi üzerinde bulunan bir zincir markette yaşananlar büyük üzüntüye neden oldu. Evliliklerinde yaşadığı şiddet nedeniyle 5 ay önce ayrılıp boşanma davası açan 47 yaşındaki Elif Ulubey'in trajik hikayesi, haberi okuyanları derinden sarstı.

Olay günü, Elif Ulubey eşiyle karşılaşmış, ancak bu buluşma beklenmedik bir şekilde kavgaya dönüşmüştür. Eşini ikna etmeye çalışsa da, maalesef barışma umudu tükendi. Eşinin silahını çıkararak markette bulunan müşteri ve çalışanların gözleri önünde Elif Ulubey'e ateş etti. Elif Ulubey olay yerinde yaşamını ağır yaralanırken, Ahmet Ulubey ise intihar etmiştir.

Elif Ulubey'in vurulmasından hemen sonra, sağlık ekipleri tarafından ilk müdahale yapılarak Pamukkale Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Yapılan incelemelerde kurşunun başını ve kulağını sıyırarak geçtiği belirlendi. Sağlık durumu stabil olan Elif Ulubey'in, evliliklerinde yaşadığı şiddet nedeniyle 5 ay önce evi terk edip boşanma davası açtığı, ayrıca kendisine zarar verme ihtimaline karşı üç ayrı koruma kararı aldığı ortaya çıktı.

Soruşturma devam etmekte.