€

Yeniden Refah Partisi Ege Bölge Sorumlusu İbrahim Meral, İl divan toplantısına katılarak partililere hitap etti. Meral, burada üzerine basa basa adalet vurgusu yaptı.

  • 02 Mart 2021 - 13:24
  • Son Güncelleme : 25 Ekim 2022 - 13:16

Yeniden Refah Partisi, önemli bir ismi daha Denizli’de ağırladı. Yeniden Refah Partisi Ege Bölge Sorumlusu İbrahim Meral, il divan toplantısında partililer ile bir araya geldi. İl Başkanı Fevzi Yapıcı, ilçe başkanlarının da bulunduğu toplantıda gündeme dair değerlendirmelerde bulunan Meral, Saadet Partisi’nin kendilerine “hain” dediğinden bahsetti. Meral, “Biz İslam birliği diyorduk, şimdi Avrupa Birliği mi diyoruz? Biz faize karşıydık, şimdi evet mi diyoruz? Biz milli görüşün dışına mı çıktık? Bizim hangi söylemimiz değişti? Biz sadece yönetimimizin Erbakan’a karşı yaptığı haksızlığa karşı çıktık. Yalanları, iftiraları, her şeyleri gördük, Kavga ettik, ayrıldık. Siz kovdunuz bizi. Dolayısı ile muhalefette bile adil olacağız. Adalet her şeydir. Bu adalet olmadı mı hiçbir şey olmaz. Muhalefette de adalet, iktidarda da adalet… “

Meral, açıklamlarına şu şekilde devam etti:

“İKİNCİ PARTİYİZ”

Konuşmasında her partiye oy veren seçmenin ikinci partisinin Yeniden Refah Partisi olduğuna dikkat çeken Meral, oran vererek konuşmasını sürdürdü. Meral, “20 yıldır iktidarda olmuş bir parti, adalet duygusunu kaybettiği zaman insanların gönlünden yavaş yavaş düşüyor. Bu insanlarımız gidecek yer arıyor ve emin olun en yakın bizi görüyor. AK Parti seçmeninin yüzde 85’inin ikinci partisiyiz. MHP’nin yüzde 65’inin ikinci partisiyiz. Büyük Birlik Partisinin yüzde 85’inin ikinci partisiyiz. HDP’nin şu anki haliyle yüzde 25’inin ikinci partisiyiz. Bu kadar partinin alternatifiyiz. Televizyonlarda, anketlerde bize yer vermiyorlar. Ama verecek duruma gelecekler. İstemeseler de verecek duruma gelecekler. Şu an siyasetin kirli ortamında biz tertemiz kenarda duruyoruz. Yarın bizi görmezden gelemeyecekler” dedi.