BIÇAK ZORUYLA AYRILMAK ÜZERE OLAN EŞİNİ KAÇIRDI

Eşiyle anlaşamadığı için evini terk eden ve ailesine sığınan talihsiz kadının peşini eşi bırakmadı. Tehdit edilerek bıçak zoruyla bindirildiği arabada darp edilen kadını jandarma kurtardı.

  • 08 Aralık 2022 - 11:44
  • Son Güncelleme : 08 Aralık 2022 - 11:53

Merkezefendi ilçesine bağlı Sümer Mahallesi'nde gerçekleşen olay ile kadına şiddet tekrar Denizli'nin gündemine oturdu. Talihsiz olayda, Ö.B. isimli kadın, eşi C.B. ile aralarında yaşanan tartışma sonrası baba ocağına sığınmıştı. Elindeki bıçakla kayınpederinin kapısına dayanan C.B., tehditler savurarak eşini zorla arabaya bindirdi. Otomobilde eşini darp ederek bayıltan cani adam, bölgeden uzaklaştı. Bağrış seslerini duyup sokağa inen vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye ekipler sevk edildi. Olay yerine giden ekipler, aileden aldığı bilgiler doğrultusunda kocanın gidebileceği yerleri araştırmaya koyuldu.

Ekipler ilk öncelikle kocanın Dokuzkavaklar Mahallesi'nde ikamet ettiği evine gitti ve hiçbir ize rastlayamadı. Yaşanabilecek bir kadın cinayetinin önlenmesi üzerine tüm kolluk kuvvetlerine bilgi verildi. Her yeri arayan ekipler, aileden aldığı bilgi doğrultusunda Eskihisar Mahallesi'nde bulunan boş bir arazide çifti tartışırken yakaladı. Şüphelinin elinden bıçağı alan jandarma ekipleri, çifti ifadelerini almak üzere karakola götürdü. Kızlarının bulunduğunu duyan aile ise rahat bir nefes aldı.