BAŞKAN ZOLAN: ''ALT YAPI TAMAM SIRA ÜST YAPIDA

Denizli Büyükşehir Belediyesi, alt yapısı sil baştan yenilediği Serinhisar ilçesinde üst yapı çalışmalarına başladı. İlçeye 117 bin 700 metre içme suyu hattı, 88 bin 800 metre kanalizasyon hattı, 18 bin 500 metre yağmur suyu hattı ile 2 atık su terfi merkezi ve 4 içme suyu deposu yapıldı.

  • 11 Eylül 2020 - 08:06
  • Son Güncelleme : 25 Ekim 2022 - 13:16

Denizli Büyükşehir Belediyesinin kent merkezi ile birlikte ilçelerde yapılması planlanan alt ve üst yapı çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Denizli Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon (DESKİ) Genel Müdürlüğü bu kapsamda Serinhisar ilçesinin alt yapısnı sil baştan yeniledi. İlçeye 117 bin 700 metre içme suyu hattı, 88 bin 800 metre kanalizasyon hattı ve 18 bin 500 metre de yağmur suyu hattı döşedi. Bunun yanında 2 adet atık su terfi merkezi ve 4 adet içme suyu deposunu ilçeye kazandıran Denizli Büyükşehir Belediyesi DESKİ, Serinhisar ilçesini modern ve daha sağlıklı bir alt yapıya kavuşturdu.

30 bin metrekare kaldırım, 7,5 km sıcak asfalt

Serinhisar ilçesinin alt yapısının tamamlanmasının ardından Denizli Büyükşehir Belediyesi ilçede üst yapı çalışmalarına başladı. Çalışmalar kapsamında Denizli Büyükşehir Belediyesi, ilçe merkezinde bulunan İstiklal Caddesi, Ortaokul Caddesi, İnönü Bulvarı, 100. Yıl Bulvarı, Adnan Menderes Bulvarı ve Yatağan Yolu’nda hafriyat çalışmalarına başladı. 30 bin metrekarelik kaldırım çalışmasının yapılacağı ilçe merkezinde çalışmalar tamamlandığında 7,5 kilometrelik yol sıcak asfaltla buluşacak.

İlk günkü heyecanla...

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Denizli’nin güzelliğine güzellik katmaya devam ettiklerini belirterek, hemşehrilerinin daha sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir yaşam sürmesi için ilk günkü heyecanla gece gündüz çalıştıklarını söyledi. Serinhisar ilçesini daha sağlıklı ve modern bir alt yapıya kavuşturmanın mutluluğunu yaşadıklarını anlatan Başkan Zolan, "Vatandaşlarımızın desteği ile Serinhisarımızda çok büyük bir alt yapı yatırımı yaptık. Bu güzel yatırım torunlarımızın torunlarına hizmet edecek inşallah. Şimdi sıra üst yapıda, Serinhisarımızı güzelleştirmeye, ihtiyaçlarını gidermeye devam ediyoruz. İlçemizin üst yapısını da modern bir hale getireceğiz. Denizlimiz için Serinhisarımız için ne yapsak az, hemşehrilerimiz her şeyin en güzelini hak ediyor" dedi.