BAŞKAN SUBAŞIOĞLU SABAH ÇAYI BULUŞMASINA KATILDI

Merkezefendi Belediyesi tarafından ilçe sınırlarında ikamet eden kadınlara yönelik yapılan ‘Merkezefendi’nin Değerli Hanımefendileri İle Sabah Çayı Buluşması’ gerçekleştirildi. Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu kadınlarla uzun uzun sohbet etti, görüş alışverişinde bulundu.

  • 07 Şubat 2019 - 16:47
  • Son Güncelleme : 25 Ekim 2022 - 13:16

Merkezefendi Belediyesi yapısal projelerinin yanı sıra sosyal etkinliklerine de devam ediyor. Bu çerçevede Merkezefendi sınırları içerisinde ikamet eden kadınlar Merkezefendi Belediyesi Kültür Merkezi ve Nikâh Sarayı’ndaki ‘Merkezefendi’nin Değerli Hanımefendileri İle Sabah Çayı Buluşması’nda bir araya geldi.

Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, eşi Hacer Subaşıoğlu ve AK Parti Merkezefendi İlçe Kadın Kolları Başkanı Öznur Şen, ilçenin 50 mahallesinden etkinliğe katılan kadınlar ile MKM’de buluştu. Sabah çayı buluşması adı altında gerçekleştirilen etkinlikte Başkan Subaşıoğlu kadınlarla sohbet ederek görüş alışverişinde bulundu, talep ve önerileri dinledi. Merkezefendili kadınlar yaptığı hizmetlerden dolayı Subaşıoğlu’na da teşekkür etti.

Başkan Subaşıoğlu buluşmada yaptığı konuşmasında “Merkezefendi ’de tüm vatandaşlarımızla bugüne kadar buluşmalar yaptık. Her ayın ilk cumartesi belediyemizde halk günü yapıyoruz. Ama bu projemizde sadece kadınlarımızla güzel bir ortamda bir araya gelmeyi düşündük. Bütün katılan hanımefendilere teşekkür ediyorum” diye konuştu.