BAŞKAN ÖZBAŞ: DEV SPOR KOMPLEKSİMİZLE ŞAMPİYONLAR YETİŞTİRECEĞİZ

Sarayköy Belediyesi Gençlik Merkezi ve Kapalı Yüzme Havuzu, vatandaşların hizmetine açıldı. Dev kompleksteki kursları ziyaret eden Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, “ Sarayköy, sporda bir üst klasmana çıktı. Şampiyonlar yetiştireceğiz” dedi.

  • 04 Ocak 2024 - 20:45
  • Son Güncelleme : 04 Ocak 2024 - 20:51

Sarayköy’de heyecan ile beklenen 10 dönümlük arazi üzerine Gençlik ve Spor Bakanlığı, Spor Toto Teşkilat Başkanlığı ve Sarayköy Belediyesi işbirliği ile inşa edilen “Sarayköy Belediyesi Gençlik Merkezi ve Kapalı Yüzme Havuzu” vatandaşların hizmetine açıldı. 


50 MİLYON LİRAYA MAL OLDU

Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın 30 milyon lira, Sarayköy Belediyesi’nin 20 milyon lira ödenek çıkartarak toplamda 50 milyon liraya tamamlanan dev kompleks bünyesinde kapalı spor salonu, güreş, pilates, fitness salonu, kafeterya, tenis kortu, basketbol sahası, amfi tiyatro, çocuk oyun alanları ve park alanları yer alıyor. 


4 MEVSİM YÜZME KURSU

Bu kompleks ile Sarayköy, tarihinde ilk defa kapalı yüzme havuzuna kavuşmuş oldu. Yarı olimpik kapalı yüzme havuzu ile 7’den 70’e tüm vatandaşlar yaz, kış demeden yüzme kursuna katılabilecek. 

Gençlere ve ailelerine hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, gençlerden şampiyonluk söze aldı; aileleriyle de sohbet etti. 

Vatandaşlar spor kompleksindeki memnuniyetlerini dile getirerek Başkan Özbaş’a teşekkür etti. 


“Sarayköy sporda bir üst klasmana çıktı”

Sarayköy’ün yeni bir döneme başladığını belirten Belediye Başkanı Özbaş, “Sarayköy yeni bir döneme başlamış oldu. Sarayköyümüze çok yakışan spor kompleksimizden ve kapalı olimpik havuzumuzdan küçük çocuklarımız, gençlerimiz, yetişkinlerimiz, ihtiyar, kadın, erkek herkes faydalanmaya başladı. Bizim için gururlu ve onurlu bir gün. Sarayköy’e kattığımız hizmetleri ve eserlerin üzerine bir yenisini daha eklemiş olduk. Spor kompleksimizle de Sarayköy’deki sportif faaliyetlerimizi, özellikle de yüzmede bir üst klasmana çıkarmış olduk. Bizler gençlerimizden başarı bekliyoruz. Hedefimiz onların öğrendikleri spor branşlarından şampiyon olarak çıkmaları” dedi. 


“Gençlerimizin farklı yönlerini ortaya çıkartacak”

Spor kompleksindeki kursların çocuklar için önemli olduğuna değinen Başkan Özbaş, “Yetişkinlerimizden de burayı dolu dolu kullanmalarını ve çocuklarımıza da burayı kullanmalarını teşvik etmelerini çok istiyorum. Çünkü bu tesisler çocuklarımızın eğitimlerinde, akademik başarılarında, hayatlarında her zaman kendilerine yön verecek yeni ve farklı yönlerini ortaya çıkarabilecek tesisler. Şu anda Sarayköy’de yaptığımız projelerin hepsi Kültür Merkezimizin içerisinde yer alan eğitim, kültür, sanat, spor merkezimiz, gençlik merkezimiz gençlerimizin özellikle bu yönlerde gelişmesi, kötü alışkanlıklardan uzak kalması için yapılmış çalışmalardır. Bunların hepsi geleceğimize, gençlerimize yönelik yapılan çalışmalardır” diye konuştu. 


“Hedefimiz şampiyonlar yetiştirmek”

Başarılı işlere imza attıklarını vurgulayan Başkan Özbaş, “Sarayköy tesis anlamında çok şanslı bir yere geldi. Çok başarılı işlere imza attık. Bu sene taçlandırılması da bu tesisimiz ile oldu. İnşallah bu tesisimizde kurslarımızı vererek kulüplerimizde lisanslı sporcularımızı yetiştireceğiz. Yüzmeden güreşe, karateden basketbola, voleyboldan tenise kadar her alanda Denizli, Türkiye ve Avrupa şampiyonlarını her alanda yetişeceğimiz alt yapımız gençlerimizin, Sarayköylülerimizin hizmetinde. Onlarla birlikte yürümekten çok gurur duyuyoruz. Ülkemizin, ilçemizin 2. yüzyılını inşa ederken bu eserlerle Sarayköyümüz daha da yukarılara çıkacak. En iyisini yapacağız, en iyisini yakalayacağız” şeklinde konuştu.

Yorumlar (1)

  1. Ilgaz
    • 05 Ocak 2024 - 20:19

    Keşke servis gibi bir imkanı olsaydı, yerleşimden uzak olduğu için kullanamıyoruz. Kızım çok istekli ancak baya uzak.