BAŞKAN DEVECİLER'DEN GÜVENOYU

  • 05 Kasım 2020 - 14:50
  • Son Güncelleme : 25 Ekim 2022 - 13:16

Merkezefendi Belediyesi Denizli Basket Başkanı Veli Deveciler, gündeme dair açıklamalarda bulundu. Deveciler," Bu zor zamanlarda birlikteliğimizi ve umudumuzu ayakta tutacak ve gösterecek çok az şey kaldı. Basketbol takımımızda bunlardan bir tanesi. Bu takımın ne kadar değerli olduğu, Denizli halkını nasıl bir araya getirdiğini hiç bur zaman unutmuyoruz"diye konuştu.

ŞİMDİ BİRLİK ZAMANI

Baskan Deveciler, bunca dert içinde önceliklerimiz değişti ama güzel günler yeniden gelecek ve biz PAÜ Arena'yı yeniden dolduracağız diyerek," O zamana kadar takımımızı güçlü tutmak zorundayız. Şampiyonluk için, Denizli’yi Basketbol Süper Liginde temsil etmek için kenetlenip elimizden geleni yapmalıyız. Bu şehir hiç bir zaman haksızlığa boyun eğmemiştir. Şimdi herkese birlikteliğimizi ve şampiyonluğu ne kadar çok istediğimizi gösterme zamanıdır. Her kişiden her kurumdan şehrimizin hakkı olan bu şampiyonluğun gelmesi için destek bekliyoruz. Çok geç kalmadan ve her şey bittikten sonra pişmanlık ve destek sözleri değil, şimdi hep birlikte bir şeyler yapma zamanıdır" diye konuştu.

BİRLİKTE KAZANALIM

Deveciler son olarak sözlerini şöyle sürdürdü," Bu şehir taş üstüne taş koyanı her zaman onurlandırmıştır. Bu şampiyonluğu birlikte kazanalım..." dedi.