BAŞKAN ATLI’DAN ‘OY VER’ ÇAĞRISI!

Babadağ Belediye Başkanı Ali Atlı, kararsız seçmenlere seslendi. Atlı, Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu için destek istedi.

  • 13 Mayıs 2023 - 12:49
  • Son Güncelleme : 14 Mayıs 2023 - 12:52

Babadağ Belediye Başkanı Ali Atlı, 14 Mayıs seçimlerini ilk turda bitirmek için Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na destek istedi. Kararsız seçmenlere çağrıda bulunan Başkan Atlı, “Ülkemizin kaderini belirleyecek 14 Mayıs seçimlerinde kararsız seçmenlerimizin oylarına talibiz. Demokrasi, adalet, hak ve özgürlerimiz için gelin bu seçimi ilk turda bitirelim” dedi.

Başkan Atlı, “Lüks hayat yaşayan çete patronlarını, uyuşturucu baronlarını, hilecileri, yalancıları ülkemizden göndermek için tek çaremiz 14 Mayıs Seçimlerinde CHP Genel Başkanımız ve Millet İttifakı’mızın 13. Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nu Cumhurbaşkanı yapmak. Ülkemizde hasretini çektiğimiz demokrasi ve adalete kavuşmak için, sosyal belediyecilik anlayışını ülke geneline yaymak için, çocuklarımız için, gençlerimiz için yapacağımız tek şey bu işi ilk turda bitirmek. 14 Mayıs seçimlerinden sonra Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu, halkımızdan çalınan 418 milyar doları geri alacak. Çocuklarımızın geleceğini sağlam temeller üzerine inşa edeceğiz. Kendilerinden olmayan herkesi FETÖ’cülük ve teröristlik ile suçlayan bu iktidar gidecek. Bu doğrultuda tüm vatandaşlarımıza seslemiyorum; Lütfen sandıklara gidin ve oyunuzu kullanın” şeklinde konuştu.