BABADAĞ BELEDİYE BAŞKANI ATLI, OYUNU KULLANDI!

Babadağ Belediye Başkanı Ali Atlı, 2023 Cumhurbaşkanı Seçimleri ve 28. Dönem Milletvekili Seçimleri için oyunu eşi Ayşe Atlı ile birlikte kullandı.

  • 14 Mayıs 2023 - 12:52
  • Son Güncelleme : 14 Mayıs 2023 - 12:54

Babadağ Belediye Başkanı Ali Atlı, eşi Ayşe Atlı ile birlikte 2023 Cumhurbaşkanı Seçimleri ve 28. Dönem Milletvekili Seçimleri için oyunu Hacı Mehmet Zorlu Çok Programlı Anadolu Lisesi’nde kullandı. Başkan Atlı oy kullandıktan sonra, “Milli irademiz bugün tecelli edecek” dedi.

Oy kullandıktan sonra açıklama yapan Başkan Atlı, “Sandığa giderek vatandaşlık görevimizi yerine getirdik. Sandığa giden ve oyunu kullanan bütün hemşehrilerimize sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum.  Milletimiz için, vatanımız için en önemli günlerden biri olan 14 Mayıs’ta bizler inanıyoruz ki; Milli irademiz bugün tecelli edecek.  Önümüzdeki bu 5 yılda ülkemizi kimin yöneteceğine milletimiz karar verecek. Milletimizin verdiği karara hep birlikte saygı duyacağız. El birliği ile ülkemize, demokrasiyi, adaleti ve baharı getireceğiz. Sosyal Belediyecilik anlayışını tüm ülke genelinde yaşatmamıza çok az kaldı. Ülkemizde barış ve güven ortamının hakim kılınmasına saatler kaldı. Tüm vatandaşlarımıza en içten saygı ve sevgilerimi sunuyorum” şeklinde konuştu.