BAŞKAN ATLI'DAN 25 KASIM MESAJI

Başkan Atlı’dan 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü mesajı

  • 25 Kasım 2023 - 18:39
  • Son Güncelleme : 25 Kasım 2023 - 18:43

Babadağ Belediye Başkanı Ali Atlı, 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü nedeni ile bir mesaj yayınladı. 

Kadınların sevgi, saygı, merhamet ve hoşgörünün vücut bulmuş hali olduğuna değinen Başkan Atlı,  Günümüzde kadına şiddetin artması nedeni ile 25 Kasım, Birleşmiş Milletler tarafından Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü ilan edildiğini söyledi.

Başkan Atlı, “Dünyanın neresinde olursa olsun, şiddetin hiçbir türü kabul edilemez! Bizler, tarih boyunca kadını ön planda tutarak, cennetin annelerin ayakta olduğu inancında olan bir milletiz. Şiddet, medeniyet anlayışımız ile asla örtüşmemektedir.

Kadının dokunduğu her yer çiçek açar, huzur bulur. Dünyada bir güzellik nerede varsa kadınların emeği vardır. Bu nedenle kadınlarımıza saygı göstermek, onlara dünya gözü ile bakmak bizlerin birer borcudur. Kadınlarımızı ve kadınlarımızın haklarını hep birlikte korumalıyız. Onların arkasında değil, yanlarında durmalıyız!

Bu duygu ve düşüncelerle; 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü’nün, kadınlarımıza gösterilen değer ve saygının artmasına vesile olmasını ümit ediyor, tüm kadınlarımızın mutlu, sağlıklı ve sevgi dolu bir dünyada hiçbir şiddete maruz kalmadan yaşamalarını diliyorum” ifadelerine yer verdi..