BAŞKAN ATLI: BÜYÜK TAARRUZ ZAFERİ'NİN GURURUNU BİRLİKTE YAŞIYORUZ

Babadağ Belediye Başkanı Ali Atlı, Büyük Taarruz Zaferi'nin 101. yıl dönümünde bir mesaj yayımladı.

  • 26 Ağustos 2023 - 22:19
  • Son Güncelleme : 26 Ağustos 2023 - 22:20

Başkan Atlı mesajında, “26 Ağustos 1922 tarihinde, Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğindeki kahraman ordumuzun, düşmanı Anadolu topraklarından tamamen çıkarması, azim ve inancın ne kadar büyük bir güç olduğunu bir kez daha kanıtlamıştır” dedi.

Başkan Atlı, “Milletimizin Bağımsızlık Aşkının En Güzel Örneği”

26 Ağustos Büyük Taarruz Zaferi’nin 101. Yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayımlayan Babadağ Belediye Başkanı Ali Atlı, “Bugün, tarihe altın harflerle yazılan 26 Ağustos Büyük Taarruz Zaferi'nin gururunu birlikte yaşıyoruz. Milletimizin bağımsızlık aşkının, cesaretinin ve dayanışmasının en güzel örneği olan bu zafer, yurdumuzun dört bir yanında coşkuyla anılıyor. 26 Ağustos 1922 tarihinde, Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğindeki kahraman ordumuzun, düşmanı Anadolu topraklarından tamamen çıkarması, azim ve inancın ne kadar büyük bir güç olduğunu bir kez daha kanıtlamıştır.

 Bu özel günde, kahraman ordumuzun ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün emanetine sahip çıkmaya devam edeceğimizi yürekten ifade etmek istiyorum. Büyük Taarruz Zaferi'nin 101. yıl dönümünde, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını rahmet ve minnetle anıyor, aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi saygıyla yad ediyorum. Babadağlı hemşehrilerimin 26 Ağustos Büyük Taarruz Zaferi'nin 101. yıl dönümünü kutluyor, sevgi ve selamlarımı iletiyorum” şeklinde konuştu.